![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.3.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Дизвинете одма ако је ово већ било...
Него, купих данас новог миша, Logitech Pilot Optical, пукох 1600 динара, можда ће неко рећи да сам будала, ал нема везе... Него, кад играм, нпр. Call of Duty, или једноставно зијам по нету, курсор одједном оде у ку*ац, па се потпуно погубим. То је проблем. Е сад, моји, иначе, попут мене нестручни другови, рекоше ми да је то до БОЈЕ подлоге за миш, тј. ако је шарена, миш има неке трипове, па тако прескаче. Мени је ово звучало тако ретардирано, да сам умро од смеха, ал можда он знају нешто што ја не знам. Напомињем да сам имао онај но-нејм Logitech три године и дај служио изврсно(на истој подлози, која је нека фенси A4Tech), него просух свакакве паклове по истом, па оде... Да идем да тражим паре назад или сам ја полудео? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
ortaci su ti u pravu, podloga ne sme da bude refleksivna , najbolje je da koristis cisto belu boju, npr beli papir, evo samo probaj i videces da mis nece vise da ti se "gubi"
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola87 na korisnoj poruci: | ||
wojtekLN (28.3.2008) |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 14.2.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Skoro svakim mis opticki oce da preskace ako je podloga raznih boja ili je neravna i meni se to desilo pa sam kupio onu socijala pdlugu plave boje za 150din i problem resen!
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku brusko_ns90 na korisnoj poruci: | ||
wojtekLN (28.3.2008) |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 28.3.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Искрено фала на одговорима...
Само, како сам онолке године користио претходни оптички миш, а ништа се није догодило. Не мења ми се ова подлога, има оно силиконско сра*е за руку... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam zbog čega neće da radi... Meni je Logitech, neki bežični miš nije hteo da radi na podlozi koju sam spominjao gore a ovaj sada A4 radi normalno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Ma i meni tako zna da botira mish. Ode u cosak ekrana i ne mrda odatle. Razvalim ga o sto i da vidis kako radi
![]() Inace u pitanju je krs. Genius net scroll+ Traveler. Trazio sam od prodavca a4tech swop 80, ali nije bilo pa mi je dao ovaj. Ali iovako mi fali oko 300 din da kupim a4tech x7 mis onaj gejmerski. Extra je. Jbga sry ljudi nisam dugo bio na 4umu mama mi uzela kablove od kompa. lol ![]() I ona je pocela da primecuje da postajem WoW addict. ![]() Jel vredi taj a4tech para? Inace imam krpenu podlogu dole. Pre sam pravio neku zezanciju od podloge. mali mod neki. Uzeo sam parce hamer papira, skinuo sa krpene podloge tu krpu sta li je, nacrtao logo ecko unlimited, ps, logitech, Trane tag, razer.... i to nalepio na podlogu. Extra je isao mis ali je imao jedan problem. Nakon par meseci papir je poceo da se raspada i papir da zuti. hehe. A niko ne pusi u kuci nego to verovatno od prasine ili od znoja pri tesnim partijama CS. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
ja ga imam i NARAVNO DA VREDI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
710-F u odnosu na 750F je 0.Cena ova dva modela se veoma malo razlikuje, a rezolucija je veca 1500DPI u korist 750F.ja imam 750F i mogu vam reci da za 1400Dinara koliko sam ga platio, boljeg misa necete naci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 14.3.2014.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem sa bezicnim misem,radi oko 30 sekundi i onda se odjednom sam iskljuci,prestane ono crveno svetlo da radi ili jako slabo treperi a mis ne reaguje,probao sam da menjam baterije i opet isto,zna li neko kako da ga popravim,hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.11.2011.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 2.448 puta na 2.073 poruka
|
![]()
Jesi li isprobao na drugim USB portovima, drugom kompjuteru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Nisam probao na drugom kompjuteru,ovo mi se desava na laptopu toshiba,ali probacu pa cu ti javiti,uopste ne shvatam sta je s tim misom,mada se i ne razumem u te stvari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Nece da radi ni na drugom kompjuteru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
meni ovo izgleda kao da su ti slabe baterije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|