![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.2.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
1) Kada pokusam da iskljucim racunar sa ukljucenim ADSL modemom izadje mi ekran u boji (kao neki tepih, kockice u boji), a racunar se restartuje, i udje u windows. Jedino je moguce gasenje "na dugme". Kad iskljucim modem nema problema, ali ipak smeta.
2) Kada povezem graficku sa TV-om ne desava se nista. Kada restartujem moram da iskljucim TV, pa da ga ukljucim pre wingows logoa, inace ne radi. Kada udje u WIN detektuje TV ali cim kliknem na nVIDIA settings slika se iskljuci pa moram ponovo da restartujem. Pri svakom podesavanju gasi se...Neke igrice pusta na TV ( stalker, mk3), ali neke nece, jednostavno se ugasi a zvuk ide... ( falcon 4.0:af). Imam GB 8400gs, a na TV sam povezan AV- kablom koji ulazi u nekakav nastavak sa tri prikljucka koji ulazi u karticu... Hvala na odgovorima... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problemi sa laptopom | kakanjinfo | Kvarovi | 8 | 6.10.2011 12:15 |
Problem sa kablovskim modemom | marcos | Kvarovi | 2 | 22.1.2008 19:44 |
Problemi sa otvaranjem dvd filma | eldejone | Video/TV softver | 1 | 9.10.2007 11:21 |
Problemi sa ucitavanjem stranica | alien | Internet tehnologije | 14 | 22.6.2007 21:31 |
Problemi sa zvukom! | vuka13mv | Aplikativni softver | 5 | 4.5.2006 14:36 |