![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
U toku instalacije treba da se ubaci USB kabel, zatim treba da se prepoznaju i da se nastavi instaliranje. Problem je taj da kada stavim USB win detektuje ali program ne moze da nastavi i moram da stikliram da imam problem sa USB-eom i onda mi dozvoli NEXT. Kasnije sam opet probao ali nece, jednostavno ne prepoznaje. Kada pokusam isto kroz win (ono "only this time" itd) pokusa sa CD-ea da ucita ali prijavljuje da ne moze da instalira. Probao sam da uninstaliram pa opet ali ne ide. Probao sam na 3 USB prikljucka.
Napominjem da sam ranije gasio servise koji mi nisu trebali. Izmedju ostalog znam za jedan koji je sluzio sa stampace, proverio sam ga i vidim da je ukljucen tj prilikom instalacije receno mi je da treba da fixuje, samo sam projorio pa mislim da je to bilo u pitanju. Za ostale servise ne znam... btw upravo mi se skidaju novi drajveri 9.0 _______ Win XP SP2 je. Poslednja ispravka: dzambo (6.1.2008 u 18:25) Razlog: promene teksta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Da dodam novi info.
Sa novim softwerom sa uspeo da malo vise poguram u toku instalacije. Prosli soft je ovde zaglavio: Sa novim je krenuo da ostvaruju komunikacija sa stampacem sto je trajalo neko vreme i zatim nije uspeo i prijavio gresku. Win je kasnije preko "new hard found" uspeo da instalira i prijavio stampac. Ali u device manageru za usb stoji zuti uzvicnik. Ne znam kako da probam i da ga testiram i da li je instalacija uspesno sprovedena. Probao sam u wordu na print ali ocigledno da nesto dobro ne radim, posto nisam koristio pre stampac ![]() Usput na napomenem da da je i ovo prijavljivalo: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mogu da verujem!!! USB kabel je uzrok problema. A kupi sam nov, glupi kinezi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa USB portovima na kompu | Baalzamon | Kvarovi | 2 | 16.11.2007 23:02 |
Joomla i sve u vezi nje | dm@ricn | Web razvoj | 67 | 9.9.2007 12:23 |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |