![]() |
![]() |
|
Pravljenje igara Programski jezici, tehnike, alatke u službi pravljenja igara... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.8.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
evo moje igrice sa kojom cu ucestvovati na takmicenju (inace radi se o game maker igricama).Ako ima neka greska u pisanju na engleskom vi recite pa da ispravim.I da ne zaboravim prokomentarisite igricu.
IMA NEKOLIKO GRESAKA U PISANJU ALI ISPRAVICU !!! http://www.yoyogames.com/games/show/19592 Poslednja ispravka: MILAN PFC (15.12.2007 u 23:51) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Zar se nikome ne svidja igrica???
Pa recite makar i da je losa nema veze,i onako sam je uradio za nekih dva sata. (mada moram jos nesto da dodam u igricu-nije potpuno gotova) ![]() ![]() Poslednja ispravka: MILAN PFC (14.12.2007 u 18:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Previshe je velika za mene i moju konekciju, nema shanse da je skinem, da bar rapidshare podrzava download manager-e...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
evo sad cu da je skinem pa cu da stavim neki komentar , verovatno sutra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
evo ovde isto mozete da ocenite igricu i ostavite komentar (pazite kako ocenjujete
![]() ![]() http://www.yoyogames.com/games/show/19592 takodje sa ove adrese je mozete skinuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Definitivno je bolja od... cek, cek... ne mogu da se setim ni jedne
![]() Po nazivu sam mislio da je neka avantura na foru "pronadji sadasnjost" pa se gubis kroz vreme... a ono slepa dedamrazova glava koja tumara kroz mracne hodnike i namiguje Izvini zbog ovakvog komentara ali stvarno... prvo igra uopste nije nimalo zanimljiva... nimalo! Drugo naziv igre bi trebao da bude Find The Gift ili Find The Christmas Gift ili Find The Christmas Present, a ne find present?! Imas i dosta gramatickih gresaka... Ali ako ti je ikakva uteha mislim da bi za klince bila super... cak sta vise zabavljali bi se satima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.757
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Veoma los zvucni efekat kada DM pronadje poklon.
Promeni to. I naravno, mozda je bolje da si napisao uputstvo i sve ostalo na srpskom, jer engleski ti ne ide od ruke. P.S. Muzicica je dobra. Ne znam dge si to uzeo. P.P.S. Ako ti je ovo prva igra, svaka cast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
nema veze ne ljutim se
ovo mi je druga igrica u gm P.S. Gramaticke greske sam ispravio(ali mrzi me da upload-ujem ponovo igricu) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Programi za izmjenu igrica | stefanACM | Igre za mobilne telefone | 4 | 18.7.2007 17:00 |
Novi moderatori i nova organizacija | Chivan | Forum o forumu | 2 | 21.2.2007 20:26 |
Nova igrica | PeTkO | Pravljenje igara | 10 | 13.4.2006 17:54 |