![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Znam da je najgore kad nesto malo radi pa ne radi ti odneses u servis jer je pod garancijom kad tamo ono za inat sve kao sat.Naime rec je o gore navedenoj grafici koja pri ukljucenju racunara izbaci na monitoru NO VIDEO SIGNAL.Znaci nema nikakve slike na monitoru,vadio sam grafiku vracao jedno vreme radilo i kada radi nema nikakvih problema u igricama i svemu ostalom.Da bar hoce skroz da rikne ovako...
Svaki savet dobrodosao, pozdrav ,Velja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Jedino da ih zamoliš da je zadrže par dana i vide da li će se to ponovo javiti. Ako ne, onda je možda problem u kablu koji vodi do monitora ili u monitoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Nije problem u kablu jer kada ga raskacim dobijem poruku na monitoru CHECK VIDEO CABLE a dotle mi pise NO VIDEO SIGNAL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa USB portovima na kompu | Baalzamon | Kvarovi | 2 | 16.11.2007 23:02 |
Problem sa instalacijom Viste | GordoN | Operativni sistemi | 3 | 4.1.2007 21:25 |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
Problem sa ASUS EN7300GS/HTD Series | astarot | Kvarovi | 10 | 7.9.2006 12:30 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |