![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]()
imam skener canoscan d2400u,i stampac hp deskjet 995c...hocu da uzmem novi stampac i skener posto radim generalku i menjam i to.jel vredi uzeti
CANON LiDE 25 - 50 evra...jel bolji od sadasnjeg mog? i stampac bi neki...koji mi preporucujete,da je bolji od mog,da je crn,manjih dimenzija od mog i do 100 evra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Moja topla preporuka je Epson Stylus DX5050. Stampac, skener, kopir... Po cemu se izdvaja od ostalih? Odlican kvalitet stampanja fotografija, kao i tekstualnih dokumenata i josh bolji skener. Inache epson skeneri su najbolji od svih. Skeniranja su chista, puna detalja, tiho skenira i ono sto je meni najbitnije, odma skenira, nema cekanja da se lampa zagreje, kao sto je slucaj sa HP-ovim skenerima. A i ono sto tebi treba, on je tamno metalik siv, i odlicno izgleda.
Evo linka: http://www.ciao.co.uk/Epson_Stylus_D...Review_5644837 Zaista odlican stampac za male pare. ja sam ga licno platio 6000din, mada mislim da ima i jeftinije. Poz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 14.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
i ja imam doticni epson. skener je odlican, stampac sa duraBrite bojama je ekstra.
ALI! ![]() kertridzi od po 10ml se brzo potrose a kupovina istih i nije tako jeftina. reseter koji imam za cipove izgleda ne radi posao, a nigde u gradu se jos uvek ne dopunjuju kertridzi. boja je malo skuplja od ostalih, ali i dopunjavanje kertridza nije lak posao..neko busenje rupe i sl.. stampa i skener su zaista odlicni, ali ovo sa kertridzima, svaka cast Epsonu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
E ja jos nisam ni jednom dopunjavao kertridze, jel pune negde u gradu? I koliko para je dopunjavanje? Koliko li su novi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 14.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
za sad niko ne puni, na zalost.
jedan kertridz bilo koje boje kosta 800 do 900 dinara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 7.11.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
ja posedujem epson dx 3850 i vrlo ali vrlo sam nezadovoljan
kvalitet stampe je odlican ali servis boje to je vrlo problematicno narocito sam razocaran time sto kad nestane jedna boja nemozes da koristis ostale tri ![]() dopune mozes da kupis ali kupovinom sva tri kertridza platis isto koliko i ceo stampac. kertridze niko ne dopunjuje jos sednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji skener? | alradeta | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 20.6.2007 14:00 |
Stampac, skener i kopir u 1 | DobroslaV | ŠDK - Ostale komponente | 12 | 22.4.2007 17:17 |
Preporucite stampac ink-jet + skener, do 80e | goxee | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 29.1.2007 23:29 |
Ima li sanse naterati da ovaj stampac da stampa bolje | Spakiley | Ostale komponente | 2 | 5.1.2007 16:44 |
Mustek 1200dpi CIS skener, interesantna anegdota u vezi istoga... | Branislav Gavric | Kvarovi | 3 | 7.6.2006 19:17 |