![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 123 puta na 90 poruka
|
![]()
Pomozite mi ljudi da nadjem ovu igru. U pitanju je real time strategija koja je manje-vise klon Warcraft-a, grafika i malo, rekao bih, podseca na Warcraft 1, low resolution (320x200 ili 240) i po svemu sudeci napravili su je Poljaci.
Secam se malo nekih detalja, vodite Slovene, uzgajate farme (tu su bile i neke krave valjda), gradite razne gradjevine, barracks, town hall itd i razne unit-e, klasika. Igra je bila ok, zabavna i secam se da sam je dosta igrao, ali to je bilo u vreme kada mi se, na moje neznanje, CPU pregrevao i crkavao tako da je mnogo podataka sa tadasnjeg HDD-a bilo korumpirano (with CRC errors and all) a uz njih se nasla i ova igra ![]() Trazim Slavs vec duze vreme i apsolutno nigde ne mogu naci informacije o njoj, a jedino sto sam nasao je NFO fajl grupe koji su crackovali igru. http://www.textfiles.com/piracy/NFO/reflux.nfo Uz samu igru je isao i neki english patch (koji je sjajno vrsio posao) posto je po default-u igra bila na posljkom. Da li se jos neko susreo sa ovom igrom i da li neko zna gde moze da se nabavi? Thanx ![]() EDIT: Hvala Nergalu i bogdanu na pomoci, svaka cast momci ![]() Da ne bi otvarao novi topic, nadam se da ce i ovaj posluziti. Interesuje me takodje da li neko ima igru Havoc (od Reality Bytes). U pitanju je 3D first person voznja sa pucanjem, bossovima itd, recimo nesto nalik na stari dobri Battlezone ili Crazy Ivan s tim sto upravljate vozilom umesto robota. Imala je dobru muziku i poprilicno teska u kasnijim nivoima. Moze se ponegde na netu naici na demo igre koji ima valjda samo jedan nivo a nailazio sam cak i na download linkove gde pise da je u pitanju rip pune igre ali se takodje ispostavilo da je u pitanju demo. Pa ako neko ima ovu igru, javite se ljudi ![]() ![]() Poslednja ispravka: ktulu (4.11.2007 u 13:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 65 puta na 25 poruka
|
![]()
Ktulu, jel to ova igra?
Ako jeste, javi mi se na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 123 puta na 90 poruka
|
![]()
Svaka cast ljudi, dobro je da je jos neko cuvao stare PC igre, ne znam zasto nisam ranije postavio ovu temu
![]() Puno ti hvala bogdane, ali Nergal mi se vec javio i poslao mi igru na mail pa cu je skinuti u toku dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Lik iz igre koji vas je najvise uplašio | Daredevil 2 | O igrama uopšte | 288 | 23.11.2011 16:27 |
Odlichna flash igra --Heli Atack 3-- | freeminder | Male igre | 5 | 24.7.2007 22:51 |
Iseci dio iz filma tipa MPEG2 | GakunGak | Video/TV softver | 6 | 18.7.2006 23:14 |
Vatra - Plamen iz kamina, divx ili slicno, za PS2/PC | Eni | Aplikativni softver | 0 | 13.5.2006 16:22 |