![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Naime, drugarica mi je na faxu dobila zadatak da uz pomoc gorenavedenog programa uradi neke stvari. Program se nalazi na sledecoj adresi (http://classes.yale.edu/fractals/Software/detifs.html). Medjutim, meni nikako nece da otvori. Zna li neko da li ga ima negde za download? Ako ne, moze li jos neko proveriti da li program uopste radi(meni je obican dial up , a mozda je potreban neki brzi net) Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P.
|
![]()
Neke stvari? Kako misliš da neko zna da li radi ako ne kažeš šta bi trebalo da radi, a ne radi? Čemu služi program?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
@spawn
Što tako negativan start? Samo je pitao da li možemo da otvorimo program. A i nisi morao da odgovoriš. Kod mene je dialup i program se otvorio i koliko vidim to je program za neko umnožavanje nacrtane slike sa leve strane u nekakav oblik a rezultat se pojavljuje u desnom prozoru. (pogledaj sliku) Program je izgleda rađen u javi probaj iz nekog drugog browsera ili vidi jesu li ti disableovani java aplleti ako koristiš IE. Ja bih rekao da je ovo samo online i da nema offline verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P.
|
![]()
FW
Malo me nervira ovo "nešto" sa "nekim" programom... Zamisli koliko je to širok pojam... ![]() edit: Da, ovo je Java aplet i za njegovo pokretanje je potrebno instalirati Java Runtime Enviroment. Poslednja ispravka: Spawn BG (17.10.2007 u 0:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Par stvari:
1) Hvala svima!!! 2) Nisam napisao sta program radi zato sto nemam pojma. Drugarica me je zamolila da odem na net da vidim njen domaci zadatak iz matematike. I verovali ili ne to je zadatak iz matematike na arhitektonskom fakultetu u Beogradu!!!! 3) Meni nije htelo da otvori pretpostavljam zato sto mi je provajder ocajan, a i izgleda imam pcm pretvarac na telefonskoj liniji pa mi je net ocajno spor. 4) Spawn BG izvini ako sam te necim uvredio ili iznervirao. Hvala svima jos jednom na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Browser Plug-Ins? Postoji li neko kompletno pakovanje? | polarnimeda | Internet tehnologije | 6 | 3.8.2007 13:24 |
Zna li neko Link za Download Accelerator | Branko Todorovski | Aplikativni softver | 9 | 14.3.2007 2:04 |