![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Nisam znao koji naslov da stavim...
![]() Imam problema da se uclanim na neke privatne trakere jer nece da prihvati moje adrese sa gmail i Yahoo pa moram da otvorim adresu na nekom drugom sajtu, vazno je da ne bude javni mail kao ova dva. Da li znate za neki? Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Preko koga ides na internet? Preko svog provajdera otvori mail nalog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Napravi e-mail adresu koja ce da traje 15 minuta. Ona je odlicna za registracije.
Guerrilla Mail provides you with disposable e-mail addresses which expire after 15 Minutes. You can read and reply to e-mails that are sent to the temporary e-mail address within the given time frame. http://www.guerrillamail.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Ja koristim www.spam.la za istu stvar.
Čisto da se zna, nikako NE PODRŽAVAM korišćenje tih lažnih mail adresa za registraciju na ovaj forum. Em što svaki dan dobijam po tuce vraćenih poruka sa čestitkama rođendana, em što se većina tih sa lažnim adresama zaboravi, pa se ispretplaćuje na gomilu tema... a to onda opet završi kod mene. Imajte milosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ja za registraciju po forumima(a registrovan sam samo na dva foruma)koristim inffo.net mail koga sam dobio od provajdera a za sve ostalo tu je gmail i nemam potrebu da koristim nista drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Ili posaljes sebi pass na mail cim se registrujes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Ehh..sad sam sredio da Thunderbird preuzima postu od mail.nadlanu.com i sad je opusteno.
![]() Vojo, hvala jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Programi koji nemaju Uninstall | jonathan | Operativni sistemi | 15 | 15.5.2007 0:34 |
Koji sistem za stampu ? | DelFun11 | Programiranje | 2 | 11.4.2007 14:19 |
AMD ili Intel za Video obradu ? | Robert | Osnovne komponente | 19 | 6.1.2006 22:00 |