![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koristim XP pro,sp 2,pre izvesnog vremena morao sam formatirati disk, te i samim tim re instalirati programe.
Problem se tice memorije ( pf usage-a), da budem koncizan,naime memorija prosto nekontrolisano raste!! Primera radi sinoc nakon par sati, sa samo podignutim Winamp-om,pf usage je dostigao 380mb!!!!(nema dovoljno uzvicnika na svetu) Sto program duze radi memorija vise raste,kada program zatvorim PF usage padne na normalu, ma koliko god visok bio pri radu programa. Verovatno bi trebao pomenuti i instalaciju Picase uz koju sam dobio virus "trojan.generic".Instalacija je dosla sa zvanicnog site-a, a kako znam da kaspersky ume od musice napraviti africhku pchelu, nisam mnogo znacaja pridavao tome.Zapravo i dalje predpostavljam da je to nesto benigdno u smislu pracenja korisnika+kaspersky tvrdi da je virus neutralizovan. Pojma nemam sta je po sredi, nadam se da ovde postoji neko kome je ovaj problem poznat. Ili jos bolje nekom tec-entuzijasti ,kome bi resavanje problema predstavljalo izazov i zabavu. Dobar pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
1. Format C:
2. Insert Windows XP disc into the drive 3. Install Windows XP, drivers and programs again ![]() Shala mala, probaj da ides system restore, na neko ranije vreme, mozda upali. Drugo, obrisi kaspersky i instaliraj nod 32 i sa njim iskeniraj komp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Haha, meni je danas PF narastao na 760MB iz čista mira i čak i miš počeo da secka po ekranu... Nod32 nije ništa registrovao...
Restart je sredio stvar, za sad ![]() Inače, i ja sam koristio Winamp... A nemam najnoviju verziju, mrzelo me da skinem, već 5.32 - možda je do Winampa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
@jagged: imas li jos kojih programa koji rade u pozadini, recimo zakazanu defragmentaciju ili mozda sam Win pravi check pointe za restore? Probaj i drugi plejer pa vidi jel se ponavlja. Na kraju, ako imas dosta RAM-a, ogranici swap na neku pristojnu velicinu i pusti OS da se sam snalazi kako zna i ume.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Ја сам синоћ урадио упдате и сад немам проблем више
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Znači, napravili su dobru foru da vas nateraju na update
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Iskljucivanje system restore zna da popravi situaciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
sistem restore je iskljucen,winamp je poslednja verzija.
Inache ista stvar se dogadja i sa WMP. Nema podignutih pozadinskih programa, bar ne pri start-up-u,toliko sam uspeo da proverim. Meni deluje kao da memorija potrebna za rad nekog programa ostavlja svoj deo "negde" i pozatvaranju, kao da se lepi, verovatno za explorer.No neznam kako bih to utvrdio. A sta kazete na pomenuti virus s obzirom na mesto sa kojeg dolazi,je li benigdan? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
pomoc!!! (komp se sam resetuje...) | nino | Kvarovi | 26 | 10.1.2007 17:47 |
Zvucnici sa linije na komp? | Cheguevara | Zvuk na računaru | 26 | 27.9.2006 18:01 |
Slanje web camere na drugi komp | DJ_MY_SOUL | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 12.9.2006 20:34 |
Pomoc! Komp ne prepoznaje hard! | *R@T* | Kvarovi | 14 | 19.8.2006 22:15 |
Koji konvertor za prebacivanje VHS i ostalih formata na komp | Serbianboss | Video/TV softver | 2 | 2.2.2006 3:39 |