![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka
|
![]()
Heh, koliko sam se bio nalozio da ce konachno kad neko od stranaca dodje srpdko nebo telekomunikacija da malo pogura stvari unapred (porugrao je nama sta, barem shto se tiche cena) vidim da sam se grdno prevario!
Kao prvo proadio je taj nenad****vi VIP koji pljuje po 63 i 64 ( iako koristi 64 mrezu predajnika) i radi ko mrtva baba ...... nemoze se nazvati 063 ...... elem shto su kasnili nedelju dana ....... Eto njihove ozbiljnosti i profesionalnotsi ...... samo se nadam da ce GPRS i 3G da udju za godonu dana u kucnu upotrebu umesto adsl, Wireles-a i dialup-a (kao kod istog operatera u CRO) do tad ..... NApishite vasha iskustva sa 061 ( VIP ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 24.3.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
offtopic:Mislim da se kod nas olichava (ne)ozbiljnost na 1vom mestu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Zvao sam korisnički servis danas, rekli su mi da poziv sa i na 063 ne radi zato što mi RATEL to još nije odobrio, ma šta god to značilo, i da poziv sa i na 064 ne rade zbog nekog preopterećenja slabije rade ali da njihovi inženjeri rade na tome...
Bar su ostali spustili cene ako ništa drugo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kaze poslovica" prvi se kucici bacaju u vodu",mada ja to sigurno ne bih uradio.Polako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Uzeo sam onu karticu sa soma dinara kredita. Bas cu sad da isprobam, pa javljam utiske.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa sto lupate da je proradilo? Probao sam da zovem ortaka, kaze ne mogu da zovem, da zovem call centar. Prvo zaboravio sam broj call centra, drugo, aktivirao sam karticu, znaci nisam glup. Zasto ne radi? Grrrrr!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Znači, čitaj postove u ovoj temi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
ma radi. pocelo juce sa radom, provereno! oko 7din dodje minut razgovora + 1din svaki poziv, poruka 1.8din... ozbiljno zeza, ali tek je pocelo da radi, polako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Član
|
![]()
Call center: 060/1234
Citat:
BTW Ako su vec isprozivali u onoj reklami sa ribom shto menja momke, i MTS i TELENOR onda nisu trebali dopustiti sebi da tako useru motku .... po meni su chak kada sam skontao josh i gori .... ako su vec hteli da puste probnu mrezu, trebali su podeliti free kartice i napomenuti da je to probni rad , a ne prvo ih prodati a potom 3 nedelje kulirati sa pocetkom rada , pa potom josh jedna nedelja kasnjenja kao zbog administrativnih problema (ma daj, ako nema na shta da se vadi onda je to na dobru staru birokratiju kod nas, ali ako si iole ozbiljan onda ces to predvideti i neces srljati ko majmun bez glave dok pljujesh druge da shto pre otvorish oslobadjaucu mrezu u kojoj MOZEZ DA GOVORISH GDE TE NIKO NE PRISLUSKUJE, sto je i jedna poruka reklame sa tipom koji se kao neshto lize sa kuchetom) A onda kao trt,mrt pa nece da radi sa 063, zbog RATELA koji kao neshto ih ****, mislim smeshno je ..... ali ima vremna da se izbave , jer ipak je ovo samo probna serija , shto nisu naglasili! JEdino mi je zao kako se niko od MTS-a i TELENOR-a nije setio da ih popljuje zbog njihove nadobudnosti koja je prebrzo splasla sa njihovim greshkama ..... ali to je prvi dan od kada mreza zvanichno postoji, kontam da nce chekati dugo , a ako pak neurade onda su nesposobne sonje! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
cena od 4.9din je bez PDV-a, ali to opet ne opravdava onih 7din!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Shto znachi da bi sa PDV-om trebalo izaci 5.78 dinara po minutu .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zvao sam call centar ne mogu da ih dobijem... Nema smisla, bezobrazluk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Treba biti uporan, mene je 100 puta izbacilo...
![]() Pogledajte kako brzo ažuriraju sajt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() A za VIP treba sacekati da se mreza "zvanicno" objavi, znaci na TVu i novinama, ovo je sve i dalje beta, pa nije ni cudo sto ne radi. U svakom slucaju reklama protiv 64 i 63 je najduhovitija do sada, i meni se svidja. Al pusti srbi... Evo kako covek hoce da zgrne pare, a moze da zavrsi na sudu, vrlo lako. http://www.vipmobile.co.sr/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Član
|
![]() Citat:
≫ Whois vipmobile.co.sr Whois Information Domain Name http://vipmobile.co.sr Forwarding URL http://galeb.etf.bg.ac.yu/~firestart...phone-services Hompage Title Vip mobile Serbia - Mobilkom Describe Homepage VIP Srbija - mobilna mreza, clan Mobilkom Austria grupe i.milo.sevi.c@gmail.com Record created on 2007-06-07 Record expires on 2008-06-07 Hmmmmmmm....... neko sa elektrofakulteta se malo psrda ili josh gore ako konta da ishta zaradi para od onih google AdSense reklama ..... E stvarno ce se covek svacega nagledati! Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
Jel? Tako mi i treba kad ne gledam PTC 1 vesti u 7!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
![]()
mene jutros zvao ortak sa 061 broja,ja sam na 064 i non stop mu prekida u toku razgovora,krci...ne cujem ga nis`...probacu i ja moju karticu cim ja nadjem u sobi ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Flash- kako u flashu da bojim preko slike? | flame | Grafički softver i radovi | 1 | 2.12.2006 4:34 |
[PHP] Slanje maila sa unosom podataka putem forme | Alex82 | Serverske aplikacije i baze podataka | 16 | 24.11.2006 21:49 |
DA LI GF 7300GT radi na konfiguraciji... | Rinswind | Grafika | 22 | 23.11.2006 11:03 |
Kako da osposobim sliku? | flame | Grafički softver i radovi | 1 | 31.10.2006 17:18 |
kako se to radi? | dzambo | Aplikativni softver | 8 | 5.12.2005 9:30 |