![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam avast, zone alarm i spybot S&D, sa najnovijim definicijama. Da li mi je potrebno jos nesto od antivirusnih programa???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E sad zavisi od toga sta sve posecujes na Net-u tj. kakve sajtove sa kakvim sadrzajem, trebalo bi to sto imas da ti zavrsava posao tj. da budes miran , mada slobodno mozes da instaliras jos poneke Antispyware programe (zato sto nemaju konflikata jedni sa drugim medjusobno) ali ako uz sve to za Net Browsing koristis Firefox koji se i sam update-uje, mozes da se opustis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
OK, ma samo surfujem po par foruma proverim mail, itd.
Dajte neki predlog sta bih jos od softvera trebalo da imam, ali samo ukoliko je besplatno... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Ne treba ti nista vise, eventualno da dodas jos jedan antispyware program, od besplatnih najbolji su Spyware Terminator i Ad-Aware Personal (koji nema real time protection niti podrsku za nas jezik, za razliku ovog prvog). Svaki program je dobar, sve dok redovno apdejtujes definicije, ja npr. sam sad u zescem problemu, jer je odnekud iskrsnuo ogromni update za Spyware Terminator, a s obzirom da sam na dial upu, ne znam sta cu i kako cu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 31 puta na 27 poruka
|
![]()
Eh, svako će ti reći drugačije ... i ova tema će pre ili kasnije otići u offtopic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
evo ja cu da mu kazem drugacije.....
Ja samo idem na forum i legalne(normalne..znaci ne za "odrasle") sajtove i komp mi je pun nekih *****a stalno.Imam AVG,Ad-aware,spybot,spyware terminator,zone alarm i sve to up date redovno(na svakih 2 dana) i koristim firefox.....pa ti vidi......nista nije dovoljno......a da i reinstaliran windows pre 10-tak dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 31 puta na 27 poruka
|
![]()
To samo potvrđuje moju tezu da su svi sigurnosni programi crap ... i da je efikasnost bilo kojeg od njih 50-50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
![]()
Ja koristim KIS 6,i Windows defender,nemam nista drugo od antispyware alata,posecujem svakakve sajtove(i sa krekovima i one druge) i nemam nikakvih problema.Ponekad se u nekom kreku nadje neki trojanac ali to je ocekivano.Svaki takav fajl ionako prvo skeniram.
PS:Zaboravi da kazem da koristim Vistu Ultimate,ali i sa XP-om sa koristio isto i nikad problema.Samo treba da se pazi nasta se klikce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Parčence duše - prateća tema uz: http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858 | Simke | Brbljaonica | 392 | 1.6.2008 23:55 |
Strani Affiliate Programi | vladale | Internet usluge | 20 | 31.3.2008 3:50 |
Kaspersky Anti virus potrebno objasnjenje? | Captain Jack Sparrow | Zaštita | 6 | 26.6.2007 12:00 |
Bezicno umrezavanje! Sta je sve potrebno? | Dusan_BG | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 17.5.2007 17:48 |
Napajanje,koliko je danas potrebno? | goran.rs | Ostale komponente | 19 | 31.1.2006 16:13 |