![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Sa kojim autom najviše volite da vozite u ovoj igrici? Ja sam uzeo na početku onaj Ševrolet Cobalt SS i sa njim sam prešao čitavu igricu, iako mi je drug govorio da neću moći, da je slab. Nemam naviku da na ovakvim igricama mijenjam vozila, nego od početka do kraja da vozim jedno auto. Koje je vaše auto i sa kojim ste autom prešli igricu (ako ste je prešli)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 10 poruka
|
![]()
Ja sam je presao sa Golf-om, koji je sasvim dobar (narocito sa svim unique upgrade-ima). Ipak, Carrera GT je najbolje vozilo u igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]() Citat:
tako da sam veliku vecinu (oko 90%) presao sa cliom v6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Imam Cobalta, Murcielaga i Aston Martina. Sa Cobaltom sam prešo sve. Ostao mi još Razor, a tolko me mrzi da ga predjem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Celu igru sam presao sa Lexsusom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Uglavnom sa Sevijem, nabudzio sam ga do kraja, mada sam imao 7-8 kola, koja sam dobijao od drugih vozaca, njih sam uglavnom koristio za jurnjavu sa pajkanima, i slazem se da je Porsche Carrera GT najbolji automobil u igri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
amurof aratnevni oeD
|
![]()
Golf "petica" je moćan auto kad se nabudži do kraja. Moj brat je njega vozio i sa njim prešao čitavu igricu i stvarno, auto juri ko lud! Ali ja nisam hteo da njega uzmem, iz principa, pošto mi je brat prvi počeo igrati pa je uzeo Golfa, pa ja reko da uzmem Cobalta. Inače, imam 10 auta u garaži, a nisam ni jedno kupovao, sve mi je od ovih sa crne liste. A onaj BMW M3 i nije loš, samo je problem što mu je nitro slab.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
E ljudi evoIII je zakon .Presao sam celu samo s njim .Imam i corvetu ali najbolji su japanci.Vozio sam i cayman-a i galarda ali svi su bezveze.
LANCER rules!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 10 poruka
|
![]()
Ja i moja dva brata smo vozili jedan prilicno dugacak tollbooth sa skoro svim kolima nabudzenim do kraja naravno i posle jako mnogo isprobavanja, Carrera GT ostavlja ostala kola u prasini. Jednostavno, odlicno lezi na putu, ima neverovatno ubrzanje i odlicnu maksimalnu brzinu (mislim da sam na tom toolboothu uspeo da idem najvise 388, mozda moze i vise).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Na pochetku sam kupio Punta.
Sa Puntom sam preshao #15 (uzeo mu Golfa) Sa Golfom preshao #14 (nisam nishta uzeo), #13 (uzeo Toyota Supra) Sa Suprom preshao #12 (uzeo Mazdu RX-8) Sa Mazdom preshao #11 (uzeo Eclipse) Eclipse - preshao #10 (uzeo Porshe Cayman S) Cayman - preshao #9 (uzeo Lancer Evo III), #8 (uzeo Mustang GT), #7 (uzeo Mercedes CLK 500), #6 (uzeo Lamborghini Gallardo) Gallardo - preshao #5 (uzeo Corvette), #4 (uzeo Dodge Viper), #3 (nisam uzeo nishta), #2 (nishta) i #1(dobio BMW M3 GTR) Na kraju sam prodao Punta i kupio Porshe Carrera GT koji, po mom mishljenju, nije nadmashio Gallarda. Jeste da je brzi i ima bolje ubrzanje ali mi se ne svidja upravljivost - lako gubi kontrolu. Prenutno u garazi imam 13 automobila i od njih mi je najbolji Lamborghini Gallardo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
![]() Citat:
У гаражи имам четири аута: Пунто, Лансер, Импреза и ЦЛК 500. Скупљам кеш за споменути Порше. Код броја 2 сам. Фали ми једам мајлстоун. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
ja sam od pocetka budzio Cobalt i toliko mi se svido da sam ga i ostavio. inace sve preformase su mu do kraja!!!! Prelep je....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 48 puta na 43 poruka
|
![]()
Ubedljivo je najbolji PORCHE CARRERA GT
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 21.7.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Prvo sam uzeo Cobalt pa merdzu pa cayman i poslednji Viper.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Ja sam igricu zavsio sa Ford Mustang GT koji je meni i najbolji u igrici.Nesecam se sa kojim sam automobilom poceo jer sam bas puno automobila promenio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
amurof aratnevni oeD
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Da Lotus je jedan od najjboljih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
MUSTANG GT AND MURCIELAGO FTW
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Mada ni Murcielago nije loš. Za moćan i brz auto (398 km/h) je prilično upravljiv. A evo i dokaza:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
NFS Most Wanted galerija | REDisLAW | Simulacije vožnje | 161 | 9.7.2009 12:35 |
pomoc oko nfsmw | nemanja kasikovic | Simulacije vožnje | 4 | 17.12.2005 21:48 |