![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.5.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kazu da ovaj firewall stiti samo jednosmerno, pa me interesuje da li proverava koje aplikacije pokusavaju da se vezu na net? I kako funkcionise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Tacno je, stiti samo od spoljasnjih napada na racunar, ne kontrolise pristup aplikacija sa racunara na internet. Po mom misljenju on je tu samo reda radi, sa parolom bolje ista nego nista. Ako hoces ozbiljniju zastitu, uzmi bilo koji drugi stand alone firewall, moja preporuka je Outpost.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Predrag Stankovic (21.5.2007 u 16:21) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 96 puta na 83 poruka
|
![]()
Sve zavisi koje programe koristis. Ja sam na xp-u nisam imao nikakvu zastitu i pohvatao sam sve i svasta. Onda sam instalirao nod32 i donekle je bilo bokje sve ostalo sam resio kada sam stavio spysweeper 5 i vise nisam imao problema. Sada imam vistu i koristio sam je bez zastite 2 meseca i nikakav problem nije bio. Onda sam instalirao nod preskenirao sistem i nista nije nasao.Za svaki slucaj stavio sam i spysweeper i za razliku od xp-a nikad nista nije prijavio. Sada sam izbriosao spysweeper ali sam ostavio nod za svaki slucaj i za sada mi radi bez problema,a i windows defender mi se redovno update-uje. Evo vec sesti mesec na visti 64bit i nemam nikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows Firewall | Predrag Stankovic | Zaštita | 15 | 31.1.2011 16:59 |
Kako da izbrišem Windows Genuine (to je Windows Update) | Master Of The Air | Aplikativni softver | 1 | 24.4.2007 12:06 |
WIN Vista | yoker86 | Operativni sistemi | 51 | 12.11.2006 13:49 |
Ah taj Windows... | belgrade_boy | Operativni sistemi | 1 | 2.11.2006 22:20 |