![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Archlord je od skoro postao besplatan za igru. Doduse jos uvek mora da se pazari sama igra da bi mogao da se koristi ali vise nema pretplate (kao GuildWars), a nije ni mnogo skupa (oko 2.000 dinara).
Ko nije probao igru moze da skine 7-day trial sa Kod:
http://www.fileplanet.com/promotions/archlordevents/ Postoji opcija da se igra kupi direktno preko Codemasters sajta (17.99 funti) tako da ne bi trebalo da bude problema i oko nabavljanja pune verzije. Poslacu vise informacija o samoj igri kada stignem da je procackam, a bilo bi lepo ako je neko igrao da napise svoje utiske... Inace sajt ArchLorda je Kod:
http://www.archlordgame.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
|
![]()
Kasno su se setili... GW + Sve expanzije za njega iovako vec ownuje nad svim drugim igrama bez mesecne pretplate, a WoW ownuje igre sa pretplatom, tako da tu za Archlord nema mesta pod suncem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste, u pravu si
![]() Evo upravo sam je probao, uradio dva-tri questa i BAM - deinstalacija. Igra bi bila super da je 100% besplatna ali ovako - nista. Doduse lici pomalo na Lineage II i grafika nije toliko losa, ali ne verujem da ce da zavlada neka veca pomama za njom. Ali, ko voli da se krece tako sto klikce po mapi i voli koreanski mmorpg, neka proba, mozda mu se i svidi. Idem sad da cackam Lord of the Rings ONLINE. Nadam se da ce bar on da bde dobar posto me je WoW pomalo smorio...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Upravo je postao skroz naskroz besplatan, imate da skinete ceo klijent na vishe sajtova, nazalost sada trenutno je sever down, ali radi 100%, ja sam juce sebi kreirao nalog, i bash sada instalirao sve...pih kake sam srece da im je bash sada puko server. Ocu da probam igru, izgleda zanimljivo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Skroz besplatan kao npr. 9Dragons ili SilkRoad?
Lepo je FameFanatik rekao da GW vldada medju igrama bez pretplate, a WoW igrama sa pretplatom...Codemasters je nazalost to malo prekasno shvatio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
|
![]()
Da skroz je besplatan, juce sam igrao, i igra je sasfim ok, nije farm, neshto kao wow...
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Dajte utiske!!! Ja sad igram Cabal online, i pocinje da me polako smara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Archlord ti je neshto najbolje shto imash za free...to cu ti onda reci, savrsen je balans questova, ima puno "faca" i stylova "kose", prilicno zanimljiv gameplay, puno itema, velika mapa i sl...ono extra je. Skini pa cesh videti, a ako hocesh detaljniji opis, googlaj
![]() BTW @Vladamenko Link je otego' papak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Probajte na ovom linku...
Mislim da moze da se nastavlja, a i mnooooogo je bolja brzina od ovog vec dataog, i da, probajte d-load preko d-load managera... http://gamedaily.newaol.com/pub/Archlord_Installer.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Ljudi, skinuao sam igricu i instalirao sa gore pomenutog linka i sve radi kao podmazano...
Ali imam jedan problem... Posle startovanja igre, trazi mi se neki patch... Problem je u tome sto ga ja nemam, a takodje ni ne mogu da nadjem link na kojem ga ima, tj. oni kazu da u start prozoru ga mogu naci, ali ja to ne vidim... Tako da ako mozete da mi kazete gde mogu da skinem: Episode II - Season of Siege Patch |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
LoL, ja sam skinuo taj klijent sa Gamershell (link koji sam postavio) i nemam nikakvih problema...garant je onaj tvoj download link ka sesason I...skini sa gamershell, idi na United Kingdom server i sve ide fino i pri najvecim brzinama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]() ![]() ![]() ![]() AHHHHH zar o5 moram da d-loadujem celu igru... Zar nema neka alternativa??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
PM sent, ebiga, shta da ti kazem, google ili download
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ima li neki klan iz Srbije?
I kako postati clan? Doduse, ja sam tek poceo da igram... Ali mozda nesto kasnije. Mislim, kome treba mage sestog nivoa ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
^^ ja nisam puno igrao, tako da neznam. Koji si server?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
ne secam se, a trenutno nisam kraj svog racunara.
Imam Factions. Tu su valjda oni distrikti?? |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel ti pricas o Guild Wars ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Starosedelac
|
![]()
Looks like it
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na drugom forumu sam gledao za Guild Wars, pa sam se malo zbunj, zbunj! ![]() Mislio sam na ArchLord. Mislim da je onaj prvi server, ne secam se kako se zove. Mislim da je na G... |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Treba mi dobar i besplatan komercijalni game engine | S3ph1ROth | Pravljenje igara | 8 | 15.2.2008 0:55 |
Besplatan Database Webhoster | Jenkiduduldu | Web razvoj | 2 | 25.12.2007 2:23 |
Najbolji besplatan program za programiranje? | Haker | Programiranje | 37 | 7.5.2007 14:15 |
Besplatan Latinski Recnik | latinskirecnik | Zanimljive Web lokacije | 5 | 16.2.2007 17:03 |
Besplatan Anti-Spyware? | Andross | Zaštita | 14 | 31.12.2006 10:28 |