![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Postoji li neka wireless kartica koju linux vidi odmax po instalaciji, to jest da nema potrebe za naknadnu instakaciju drajvera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ex Parrot
|
![]()
Bilo koja karta sa RaLink cipom ce raditi (osim mozda najnovijeg rt61 cipa), a
imaju i OSS drajvere na http://rt2x00.serialmonkey.com/wiki/...itle=Main_Page @Covenant Tada nisam znao da smo "komsije" pa sam mogao odma' da ti kazem da taj wireless nece raditi na linu.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ma ja imam karticu sa rt61 cip setom i ubija me u pojam. Preko ndiswarpera "radi" tako sto umesto da me na AP prijavi pod mojim IP ona iz nepoznatih razloga (verovatno neko s**nje sa net maskom) me prijavi pod adresom 255.255.255.0, cista nebuloza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Drajveri nece verovatno da se kompajliraju jer sa Mandrivom ne dolaze devel paketi,sto je meni licno prilicno velika mana,pogotovu za one sa sporijim netom
Treba da svuces te devel pakete(kernel source,headers,gcc i glibc)preko urpmi-a i onda probas ponovo sa drajverom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex Parrot
|
![]()
hmmm.... vara li me secanje ili mi je OvisLink sa rt61 cipom radio u pomenutoj Mandrivi out-of-box?
Nisam siguran, a nije ni bitno, znam da radi sigurno sa drajverom na datom linku. U Slacku sam ih iskompajlirao iz prve, tako da te na Mandrivi verovatno zeza ono sto ti je Covenant rekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
SuSE 10.0 i Dialup preko SMIN-a | Mirun | Slobodni softver | 5 | 10.12.2006 22:47 |
Internet i wireless mreža, jedan AP, moguće? | Lord | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 27.5.2006 23:06 |
wireless dlink dwl-520+ for mandriva problem | kenta | Slobodni softver | 13 | 14.3.2006 20:58 |
Wireless 802.11g standard?Sta obuhvata?koja oprema?Koliko ce okvirno da me kosta? | Ilic Marko | Internet usluge | 4 | 18.1.2006 15:43 |