![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
E pa treba mi pomoc oko ovog drajvera...sve vreme koristim windowsov( PCI 512 creative) drajver...i cinilo mi se da je dobar ...dok nisam cuo krchanje u nekim igrama ( i u Fear-u ! pogotovo) imam Altech lansing VS 3151R i samo sa "Fabrickim" win drajverom rade mi lepo zadnji zvucnici...
- Probao sam ove drajvere SBliveOEM0220win2k_xp , Live0220_all_Win i fear je extra ishao (mislim zvuk, kada sam pogledao Audio options, video sam da su EAX i jos neka pod opcija ukljucheni, sto sa Win drajverom opet nije bilo ![]() karta mi izgleda jako jako slicno kao ova ! Ali na tom chipu pishe sledece Creative EMU 10K1-JFF,creative tech `97 1G23D012LQ . . . koji drajver ??? a da radi 5.1 kako valja... ![]() HVALA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rasprostanjen problem.Nazalost ta kartica koju posedujes ima blago modifikovani cip(SB220 OEM kartica) u odnosu na standardnu Live 5.1 digital karticu tako da je drajver sa Creative sajta ne prepoznaje istu.Jedino resenje ti je instalacija originalnih drajvera sa diska koji stize sa karticom(ako ih nemas javi na PM pa da vidim da ti posaljem) ili koriscenje alternativni drajvera poput KX-a.Ukoliko ti EAX nije preterano bitan KX je mozda i bolja solucija.Zvanicni sajt je ovde http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Realtek High Definition Audio Driver | mitrovskiigi | Osnovne komponente | 14 | 14.10.2008 10:23 |
Creative SoundBlaster Live 7.1? | Sasa011 | Zvuk na računaru | 19 | 2.2.2007 14:05 |