![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Treba mi dobar Home Theatre Sistem,ali stvarno dobar----
![]() Sugestions... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.160
Zahvaljeno 4.226 puta na 1.269 poruka
|
![]()
Nisi naveo koliko planiras da potrosis za jedno takvo uzivanje...
![]() korisna adresa: http://www.hifi.co.yu/forum/ ![]() ili ako imas para za bacanje idi direktno na http://www.modernhometheater.com/vir...ound_decision/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
Zvuk i audio sistemi su vrlo neegzaktno podrucje.
Nekome je par stotina evra mnogo, neko ispod par hiljada ne razmislja. Sta je za nekoga dobar zvuk, drugome je "tranzistor fazon". Moras biti mnogo odredjeniji da bi dobio kakav takav predlog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Budzet do 450-500 eura...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]()
Yamaha RX-V 357
NS50 + NS60 Nema vufera ali je OK bas. Ispada 550-600€ To ti je najdzabe da je kakav takav hi-fi. Ispod toga moras da ides na ove 15-u-1 sisteme, koji veze nemaju sa kvalitetom ali boze moj, jeftini su ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Izbor audio uredjaja je jako subjektivna ...stvar!Na kucnom bioskopu ces slusati sve:CD,DVD,gledati filmove.Ja imam komponenti sistem od 1200 evrica i prilicno sam zadovoljan(fanatik u stalnoj potrazi za jos boljim zvukom!)Ali,nedavno sam cuo Panasonic kucni b. koji je kostao oko 22000 din. i bio sam vrlo iznenadjen!Prijatno!Zvuk cist,precizan,sirok,bez raspadanja iako je uredjaj prilicno glasno svirao.Bas je dubok,zaobljen,precizan,bez izoblicenja.Prostor je bio OGROMAN,sto je jako tesko dobro ozvuciti.Takodje je jako bitno da,kad uredjaj doneses kuci,nadjes sto bolji raspored za svoje zvucnike.Pomeraj zvucnike dalje ili blize zidovima.Isto vazi i za sub.Videces kako se menja kvalitet zvuka.Igraj se malo!!!Puno zadovoljstva uz bilo koji uredjaj ti zelim.Idi bar poslusaj ovo sto ti preporucujem.Ima ga u Tehnomaniji,Tehnomarketu,Eltimu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.160
Zahvaljeno 4.226 puta na 1.269 poruka
|
![]()
Tek kad se utvrdi tacan budzet moze se pricati o predlozima. "Nebo je granica".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|