![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam Linksys-ov ruter WRT54GL.I od kada sam ga namestio(odnosno ocigledno nisam) mene internet stalno zeza.Znam da forwardujem portove i da namestim staticke IP adrese i sve, sve....Ali ne znam da li je SBB internet takav ili je to do rutera pa mi se desava ovo sto mi se desava.Sve namestim i sve radi i onda posle odredjenog vremena ne radi mi lokal, ne radi mi net i ne mogu da pristupim ruteru.Znaci nesto je do njega ali ne znam sta i kako.Pa ako neko ima iskustva sa tim ako moze da mi pomogne.Hvala
P.S.Izvinjavam se ako sam otvorio temu na pogresnom mestu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Imaš sjajan uređj veruj mi , koristio sam ga jedno 6 meseci pa znam ga kakav je....moj ti je predlog pa promeniš FIRMWARE ali ne fabričkim već DDWRT...pogledaj pm , poslaću ti interesantne linkove na tu temu....
![]() Ako slućajno ista stvar interesuje još nekoga neka se javi na pm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
|
![]()
Ovo je stara tema ali zanima me nešto, planiram praviti mrežu u stanu sa dva kompjutera i dobio sam preporuku za ovaj ruter koji bi bio kod mog kompjutera povezan kablom a drugi u susjednoj sobi bi bio povezan bežično sa USB wireless adapterom. Prije svega me zanima da je mreža stabilna ali i što je jako važno da torenti rade kako treba pošto sa mnogim ruterima ne rade. Našao sam da i sa ovim ne radi sjajno sa fabričklm firmware za koji kažu da je loš ali da radi bolje sa DD-WRT ili Tomato firmware, pa ako neko može to da mi potvrdi to za torente, možda da neki savjet u vezi ovog rutera, da li bi bio generalno OK, da li trebam na nešto obratiti pažnju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Umrežavanje 2 računara preko wireless rutera i ADSL rutera | Sale013 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 25 | 24.2.2011 0:57 |
Linksys wrt54gl - "secka" konekcija | ™wL@dA™ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 24.10.2008 10:13 |
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter | bojjanm | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 26.11.2007 23:49 |
[Legend of Zelda - The Minish Cap] -> pomoć | Geomaster | Konzole | 30 | 10.9.2007 14:05 |