Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Komunikacioni uređaji i umrežavanje
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje…

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 25.1.2007, 22:53   #1
Nazgrel
Novi član

Član od: 8.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Pomoć oko rutera Linksys WRT54GL

Imam Linksys-ov ruter WRT54GL.I od kada sam ga namestio(odnosno ocigledno nisam) mene internet stalno zeza.Znam da forwardujem portove i da namestim staticke IP adrese i sve, sve....Ali ne znam da li je SBB internet takav ili je to do rutera pa mi se desava ovo sto mi se desava.Sve namestim i sve radi i onda posle odredjenog vremena ne radi mi lokal, ne radi mi net i ne mogu da pristupim ruteru.Znaci nesto je do njega ali ne znam sta i kako.Pa ako neko ima iskustva sa tim ako moze da mi pomogne.Hvala

P.S.Izvinjavam se ako sam otvorio temu na pogresnom mestu
Nazgrel je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.1.2007, 23:45   #2
Freško
CSC

Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
Post Re: Pomoc oko rutera

Imaš sjajan uređj veruj mi , koristio sam ga jedno 6 meseci pa znam ga kakav je....moj ti je predlog pa promeniš FIRMWARE ali ne fabričkim već DDWRT...pogledaj pm , poslaću ti interesantne linkove na tu temu....

Ako slućajno ista stvar interesuje još nekoga neka se javi na pm...
Freško je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.3.2009, 17:27   #3
Paladin
Starosedelac

Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 208 puta na 134 poruka
Određen forumom Re: Pomoc oko rutera Linksys WRT54GL

Ovo je stara tema ali zanima me nešto, planiram praviti mrežu u stanu sa dva kompjutera i dobio sam preporuku za ovaj ruter koji bi bio kod mog kompjutera povezan kablom a drugi u susjednoj sobi bi bio povezan bežično sa USB wireless adapterom. Prije svega me zanima da je mreža stabilna ali i što je jako važno da torenti rade kako treba pošto sa mnogim ruterima ne rade. Našao sam da i sa ovim ne radi sjajno sa fabričklm firmware za koji kažu da je loš ali da radi bolje sa DD-WRT ili Tomato firmware, pa ako neko može to da mi potvrdi to za torente, možda da neki savjet u vezi ovog rutera, da li bi bio generalno OK, da li trebam na nešto obratiti pažnju?
Paladin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Umrežavanje 2 računara preko wireless rutera i ADSL rutera Sale013 Komunikacioni uređaji i umrežavanje 25 24.2.2011 0:57
Linksys wrt54gl - "secka" konekcija ™wL@dA™ Komunikacioni uređaji i umrežavanje 2 24.10.2008 10:13
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter bojjanm Komunikacioni uređaji i umrežavanje 0 26.11.2007 23:49
[Legend of Zelda - The Minish Cap] -> pomoć Geomaster Konzole 30 10.9.2007 14:05

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 12:43.