![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 25.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
moj problem je u tomo sto:
-kada kloniram desktop na tv sve je uredu kod ne pustim film,kad pustim film desava mi se sledeca stvar;imam sliku filma otprilike 2-3 sec onda mi se slika izgubi jedniostavno pocrni. konf:int celeron 1,7ghz mx440 64 mb hard 80 256mb rama plocu ne znam posto je tecin komp kabal iz graficke kartice je ukljucen u skart na onda u tv sta moze biti prob i kako da resim? drajveri za graficku kartu su stari 1-2 meseca |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
U svakom slučaju, kada dođeš do onog nVidijinog menija za podešavanje svega i svačega, treba da proglasiš TV za Full Screen Device i onda em što će se videti film, em što će uvek biti preko punog ekrana čak i kada na monitoru nije maksimizovana. Ista stvar može se postići i preko programa TV Tools. Obrati pažnju, međutim, da taj program nije freeware i da će možda da te zeza na neki način kad istekne probni period (zezanje se uglavnom svodi na to da ne pamti postavke i da mora ručno da se uključuje TV izlaz svaki put). Naravno, ako se ne snađeš na neki način ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 8.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Ako sliku imas na monitoru,a ne na tv-u,onda je to sto MadMan kaze!
Sve sto treba da uradis jeste da TV postavis da bude primary device (kako,...to vidi sam,zavisi od drajvera koje koristis)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
Drugo, budi malo precizniji.Jel ti se slika gubi i na monitoru ili samo na TV-u? Jel se to desava samo kad pustas film? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |