![]() |
![]() |
|
ŠDK - Grafika Saveti u vezi sa kupovinom video karti i monitora |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Posedujem od skora ovu karticu, i zanimame me vase misljenje o njoj.Do skora sam imao Eniah 5200 128/64 SE,pa me zanima i kakva je ovo bila kartica koju sam trpeo 2god.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
nekad je bila babaroga, do pre godinu i po sam balavio na nju ali sad je malo old fashion.... HIS je inace ekskluziva za ATI-ja, moci ces da gurash dobro sa njom uz kompromise naravno...
ova druga mi se ne komentarise |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Она коју си имао је једна од најгорих икада понуђених тржишту
![]() Иначе овај HIS је доста добра картица, нешто мало слабија од 6600GT, IceQ верзије овог произвођаче су оне с огромним кулерима и малтене су дизајниране за OC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Brate,to jeste mozda malo starija kartica,ali kada je pravljena,pravljena je da bude vrhunska!To znaci da je vrhunski kvalitet.Mogucnost overclockaje ogromna,a to sto nema PS 3.0,pa....ne mozes da imas sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Super kartica. Kada se pojavila bila je vrh. Ma i dalje je vrh, na neki old fashion nacin...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Kartica sa kojom u većini slučajeva nećeš osetiti neku bitnu razliku po pitanju performansi u poređenju sa nvidinim 6600GT. Sigurno se i sam možeš uveriti u njene mogućnosti posle jedne oslabljene FX5200. Dugo ju je pratila nerealno visoka cena, ali isto toliko dugo je bila najjači grafički čip na tržištu. Sve u svemu, i dan danas 9800XT predstavlja veoma dobru grafičku kartu - napravio si dobar izbor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 17.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kvalitet i kvantitet! Ala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Lično misljenje o SK | dbaja | O SK-u uopšte | 155 | 31.3.2006 10:02 |
Vase misljenje (AGP do 160€) | Miroslav | ŠDK - Grafika | 24 | 17.12.2005 2:21 |