![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
imam jednu sliku (1280x1024) i hocu da na nju "apliciram" vertikalni scanline efekat, u kojem bi pixeli sa X rezolucijom od 0,3,6,9,12... ostali nedirnuti, a pixeli sa X rezolucijom od 1,2,4,5,7,8,10,11... promijenjeni u crnu boju. ocigledno da bi to trajalo satima da radim rucno...
zna li iko kako to da uradim u corel paint shop pro x? ako ne - mozda da objasnite za neki drugi program, pa nekako skontamo zajedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
tesko ces naci software toliko "inteligentan" da skonta sta hoces...Uleti na malo zesce forume koji se bave fotografijom i grafikom pa ces sigurno naci to sto trebas...Ili postuj sliku ovdje pa da vidim koliko tu ima posla...
Rucno bi ti trajalo dosta dugo pa bolje nemoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
ja i zaboravio da sam ovo pitao... ima vec nekoliko sedmica...
ugl. skontao sam kako: corel paint shop pro ima zgodan selection editor... samo je potrebno, pomocu njega, nacrtati dvije-tri vertikalne linije, te kopirati taj efekat preko cijele slike, izaci iz selection editora i onda samo clear selection! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DirectX u C#, kako odraditi fading na sprite-u? | pajics | Programiranje | 12 | 17.12.2006 16:27 |