![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Zna li ko sta oko ovih aparata, danas mi je brat preporucio da pogledam o njima na internetu, iskreno mi se mnogo svidjaju. Koliko sam skontao, pored odlicnog kapaciteta baterije, mehanicke tastature a opet touch screena, Android OSa, otprnosti na vodu, udarce i razlicite uslove (prasina, prljavstina itd), mogu da se koriste i kao radio stanice, i ocigledno su se bas potrudili da otezaju bilo kakav vid prisluskivanja, a sve ovo po vise nego razumnoj ceni. Jeli neko imao kontakta sa ovim uredjajima i kakvi su vasi utisci o njima? Pitam, jer se ozbiljno razmisljam da koliko vec danas narucim jedan, osim ako nemaju neku ozbiljniju manu.
https://www.amazon.com/Yunn-Discover.../dp/B07J4JTJ76 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
viđam ih kod kineza u prodavnicama za 1000 din možda ne baš taj model ali ne bih baš mnogo očekivao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
telenor ponuda da li su telefoni kodirani | dm@ricn | Provajderi mobilne telefonije - Telenor, Vip, MTS | 23 | 12.5.2013 15:23 |
Tv telefoni | Pejovic | otpaTci | 2 | 1.10.2011 22:33 |
Touch screen telefoni vs. Classic tastatura telefoni vs. Touch screen+tastatura telefoni | dile | Aparati i oprema | 36 | 17.2.2010 15:02 |
Kineski telefoni | Schnak3 | Aparati i oprema | 2 | 10.9.2008 14:24 |
Telefoni kod MTS-a | redkanji | Aparati i oprema | 4 | 30.7.2008 11:05 |