![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.12.2011.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ne mogu da koristim telefon preko toucha i da omogucim debugging mode! Na koji nacin mogu da koristim telefon da ga nekako povezem na pc da bih izvukao podatke sa njega?
Pomagajte! Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da se nadovežem, zaboravio sam 4-digit pin za zaključavanje displeja/telefona na starom Sonyericssonu Neo, kako to da zgazim i resetujem? Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ekran je skroz crn! Uspem samo da iskljucim alarm na slepo jer znam gde da prevucem i uspe iz nekog tamo pokusaja...znaci black screeen ali reaguje na dodir i nema na staklu pukotine... E sad kad bih ga povezao nekako preko neke aplikacije na komp kao sto je moglo ranije sa nokia pc suite
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Postoji program dr fone, ima i namjenska Samsungova aplikacija za takve slučajeve ili samo konektuj mob usb kablom na pc pa povadi podatke copypasteom iz Explorera direktno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Prekopirao sam sve foldere iz Z3/internal storage na pc. Sta moze da se desi ako obrisem te foldere iz memorije telefona? Jer ako budem nosio fon u servis ne bih voleo da mi kopaju po licnim podatcima... A opet strah me je da ne brickujem telefon ili nesto slicno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako pobrišeš to sve, ostaćeš bez softvera na telefonu. Najpametnije je imati memorijsku karticu i na nju trpati sve slike, video i ostale fajlove, a internu memoriju zadržati samo za aplikacije. Ako i ostaneš bez softvera na telefonu, može se preflešati drugi rom uz instalaciju custom recoveryja
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
mladja064 (10.3.2019) |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 26.4.2006.
Zahvalnice: 146
Zahvaljeno 41 puta na 30 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Ima tu i opcija da zakljuca uredjaj sifrom, ako je telefon online, da ne brise sve. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako povezati Android i računar kada je na PC-u instaliran proxy, i koristiti proxy preko | Aleksandar// | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 19.5.2015 18:17 |
[Android] Povratak izgubljenih podataka sa Android telefona | Partybreaker | Programi za mobilne telefone | 14 | 21.1.2015 21:21 |
Prebacivanje kontakata sa W880 na Android? | Maximus71 | Programi za mobilne telefone | 5 | 3.12.2013 20:06 |
Kako napraviti (gde naci) program za identifikaciju poziva sa fiksne telefonije | jzeljko | Programiranje | 46 | 26.5.2010 11:14 |
Izgubio sam folder sa bitnim programima, kako da ga vratim? | talicni67 | Operativni sistemi | 6 | 3.4.2009 19:11 |