![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Interesuje me da li se neko igrao sa SBB ruterom EPC3928S tako da šalje određene komande direktno ruteru ili web endpointu bez da koristi browser (tipa REST klijenti Insomnia/Postman, ili čak cURL)?
Evo šta mi je cilj. Hoću da napravim na lokalnom RaspberryPi koji je umrežen u LAN jednu WEB stranu sa jednom dugmetom 'Toggle Internet'. Kad kliknem na to dugme, hoću da se EPC3928S pošalje zahtev i da se aktivira MAC Address Filtering. Pokušao sam to da iskombinujem u Insomniji, ali ne ide, non-stop vraća onu prvu stranu rutera sa proverom da lije JavaScript uključen. Formular na MAC Address Filtering ima akciju na http://192.168.0.1/goform/RgMacFiltering i ja uredno prosledim sve parametre formulara, ali dobijem jedno veliko ništa (JS checker page). Kada simuliram login formular, onda to radi i Insomnia mi se uloguje na ruterov web interfejs, i dobijem Quick Setup default stranicu kao preko običnog logovanja. Svaki hint za MAC AF je više nego dobro došao! Urke |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|