![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Sada videh da blutut slusalice koje sam kupio a stonisam uocio prilikom kupovine jeste verziju blutut povezivanja.
Na samoj specifikaciji slusalica stoji jl 4.2 + edr. Pogledao sam na netu ali ovo edr nisam najbolje razumeo sta je osim da je to nesto dodatno sto moze da se podesi na blututu.. ako sam dobro shvatio za brzinu. Nisam znao da postoje sad neke posebne razlike u blutut verzijama, pa me zanima moze li neko ko je vise upucen reci da li mogu da se koriste blutut verzije adaptera 2.1 oni su dosta jefitniji oko 300 din, adapteri od 4 su oko 2000 pa na gore, a ovi od 4.2 nisam nigde video da ih ima. Takva verzija stoji na mom mobilnom i to radi kao treba ali u vezi povezivanja sa pc moze li mi neko reci koliko utice razlika u verzijama obzirom da mi blutu konekcija treba samo za prenos zvucnog signala, e sad kolika je to kolicina podatak ne znam.. Znaci youtube ili video zapis gledam na racunaru a blutut adapter bi sluzio samo za prenos zvuka. Da li bi bilo razlike u kvalitetu zuvka 2.1 u odnosu na 4.0 (najveca koju sam naso u ponudi) ako neko ima iskustva. Poslednja ispravka: Dejan2311 (14.7.2018 u 15:02) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Nemas neke bitne razlike osim malo duzeg dometa mada i isto tako malo veci bandwith manja potrosnja baterije, za sluske ti to nije bitno tj dobro je sto su same sluske noviji bluetooth zbog baterije ako nista drugo.
Sent from my Samsung Galaxy J7 (2017) using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Osim ako nisu u pitanju audiofilske slušalice (čisto sumnjam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 3.5.2009.
Zahvalnice: 1.239
Zahvaljeno 438 puta na 374 poruka
|
![]()
Audiofili ne koriste bluetooth :P
Sent from my Samsung Galaxy J7 (2017) using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slusalice | Acanen | Zvuk na računaru | 239 | 17.4.2024 12:34 |
Problemi sa wireless internetom. Da li je u pitanju adapter? | Tiofenol | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 10.4.2017 19:26 |
Bežični adapter - USB ili PCI | *1LaStDaNcE* | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 9 | 10.1.2013 14:31 |
Potreban wireless adapter | Nightshade | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 18.3.2012 20:40 |
Sve sto pusti drug na slusalice to ja njemu cujem preko skajpa | - TERMINATOR - | Zvuk na računaru | 0 | 4.5.2011 21:17 |