![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 27.2.2010.
Zahvalnice: 397
Zahvaljeno 192 puta na 138 poruka
|
![]()
Kakvo je ovo ispiranje mozga sa dosadjivanjem da apdejtujem iphone? Svaki drugi dan mi iskace obavestenje da apdejtujem na ios 11 i jednom ima slucajno da stisnem yes.
A druga stvar je sto mi sam telefon skine apdejt koji je 1.5 gb i bespotrebno mi zauzima memoriju. Ja obrisem, kad sutradan opet stoji skinut i zauzima mi memoriju. Jel jedini naci da se ovo resi da prodam iphone ili ima nesto sto mogu da preduzmem? Ovo je stvarno vredjanje korisnika od strane epla i nepostovanje odluke vlasnika telefona. Ako sam jednom rekao da necu ios 11, znaci da necu i zasto mi onda svaki cas skida fajl i iskacu mu obavestenja... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Iskaču zato što je predviđeno da se, s tvojim pristankom ili bez njega, sistem apdejtuje na noviju verziju. To podrazumjeva novi App store, nove integrisane servise i nažalost više bloatwarea koji nama na Balkanu ne služi ničemu. Ako odbiješ, on će te smarati dok ti ne dosadi da odbijaš, i to je Appleova politika prema krajnjim korisnicima. Ja imam peticu i iOS 10 a nemam 11 jer nije podržan. Možeš uvijek da bekapuješ postojeći OS preko iTunesa i da ga rollbackuješ ako te iOS 11 smara ili usporava. Druge alternative nažalost nema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Apple iPhone | alesandro | Aparati i oprema | 231 | 21.1.2010 22:18 |
Avira update | stafamu | Zaštita | 4 | 28.5.2009 22:18 |