![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Kada igra na Kickstarter prezentaciji pokaze vise nego neke CELE igre onda stvarno zavredjuje paznju... Gibbous je Cthulhu na malo drugaciji nacin, u stilu LucasArts klasika i komedije - u igri se upravlja sa tri lika naizmenicno (well, dva lika i jednom mackom
![]() ![]() Demo se moze skinuti sa zvanicnog sajta ili Kickstarter kampanje. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dijego_ na korisnoj poruci: | ||
nameless1 (7.4.2016) |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Odigrao sam demo. Nema sta, fino deluje. Nadam se uspesnom kickstarteru- mozda i sam podrzim bracu Rumune.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
dijego_ (7.4.2016) |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Slazem se... nije bilo dugo ovako obecavajuce klasicne 2D komicne avanture. Jedino, sto se po meni moze popraviti su izgledi i animacije likova - dizajn "strci" od pozadina, suvise je "flasholik", i bez puno sencenja i detalja. Animacije su takodje krute, sa malo frejmova, ali srecom, autor kaze da to nije konacno, i da ce na tom planu posebno poraditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 17.4.2009.
Zahvalnice: 123
Zahvaljeno 28 puta na 26 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 363
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]()
Nabavio sam igru zbog preporuke iz SK i nisam se pokajao. Kvalitetna igra, zagonetke nisu komplikovane, humor na mestu, muzika odlična. Likovi dobro odrađeni, u početku sam mislio da će mi mačka ići na živce ali s vremenom mi je postajala sve gotivniji lik. Glasovna gluma je mogla biti bolja ali dobro.
*Spoilerish* Nisam očekivao promenu tona pred kraj, do tada je sve išlo nekim humorističnim putem ali posle su zakomplikovali i nisam baš pohvatao konce šta se izdešavalo. Razne teorije su otvorene na steam forumu, probao sam da pohvatam neke ali su ipak neke bitne stvari nedorečene, koje će izgleda otkriti kroz nastavke. U svakom slučaju Near-Mage nije direktan nastavak ali je više kao expansion of the universe (po rečima developera), koji će nam neke nedoumice razrešiti, dok se ne pojavi nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
I tako, prodje 5 godina (Pet godina ja još čuvam, Pet godina ja negujem, Jednu ružu za Ljiljanu...) od kako je izasla ova igra koju sam najavio pre 8 godina (Kad se sad nisam slogir'o!).
Osim sto vreme leti kada ne igrate avanture, novo je i to sto ne samo da ovu igru nisam odigrao, vec je nekoliko godina u izradi i "nastavak" koji se ocekuje uskoro! Near-Mage je smesten u isti "univerzum" kao i original, ali je vise spin-off nego nastavak, iako se povezuje na radnju i likove iz prve igre. Ovog puta uzimate ulogu Illy Vraje, koja dolazi u Transilvaniju da savlada magiju na "fakultetu", pa ocekujte i RPG elemente sa bacanjem magije, slicno onome sto smo videli u Mage's Initiation (koji takodje nisam presao! Eh zivote, lutalico!) ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: dijego_ (18.7.2024 u 23:30) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dijego_ na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (26.7.2024) |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 363
Zahvaljeno 366 puta na 244 poruka
|
![]()
Near-mage dobio datum izlaska: 27.5.2025.
https://store.steampowered.com/app/1685870/NearMage/ Džaba, sve sam zaboravio iz Gibbous-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Avanture po defaultu | caine | Avanturističke igre | 410 | 10.11.2014 17:55 |
Louisiana Adventure | eXecutioner | Avanturističke igre | 3 | 5.5.2012 19:32 |
Hamilton's Great Adventure | Dekip | Avanturističke igre | 5 | 24.9.2011 20:51 |
Adventure: All in the Game | lukababic | Avanturističke igre | 1 | 28.7.2011 14:02 |
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues | Uros12 | Platformske igre | 14 | 17.11.2009 11:27 |