![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka
|
![]()
Ja tih problema nisam imao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi, danas sam poceo da igram ovu igricu, i odma na pocetku prc, nzm gde se nalazi kljuc za ona velika vrata koja se nalaze iza onog Kesla ili kako vec..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Veteran
Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka
|
![]()
Vrati se malo nazad, gde si se borio sa onim prvim protivnikom, imas vrata odmah desno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Kusta na korisnoj poruci: | ||
Johnny-24 (8.8.2015) |
![]() |
#85 |
Starosedelac
|
![]()
Drugari, bio sam nesto zauzet ovih dva tri dana i nisam igrao nista. Sad uhvatio malo priliku i pustio Lords Of The Fallen, utisci su za sada ok. Inace koiki FPS imate u igrici ja na konfi iz proflia R9 270X + FX-6100 4,3GHz + 8GB RAM imam od 35-40 FPS-a na ovim podesavanjima.
![]() I da drugari jel ova igrica nema mapu ili sam ja suntav pa ne mogu da je nadjem pretiskao sam i M i TAB ali od mape nista. Ubio sam onog prvog BOSSA i bas sam se namucio, ipak se vidi da je igrica pravljena za dzojstik a ne za tastaturu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema mapu, moras da istrazujes malo
![]() Meni radi na 60fps al kad alt tabujem nesto se shebe i onda 30-40 i stuca pa mora restart. Inace sve na high i vsync preko nvidia control panela. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Sakiboj na korisnoj poruci: | ||
Johnny-24 (10.8.2015) |
![]() |
#87 |
Starosedelac
|
![]()
Pa dobro ti imas i7 + gtx 970, ovaj FX-6100 je prva generacija ali jos ume da potegne. Grafa konstantno 100% opterecena i sa onim podesavanjima imam 35-40 FPS-a, mozda kada bi AF stavio na 4x bilo jos bolje..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma opadne i kod mene nekad, pogotovo kad je neki boss fight. Cak pocne i da stuca a samo ja i jedan protivnik. Mislim da je i ova igra malo losije optimizovana.
Mene malo i smorilo, igram mozda dva puta nedeljno. Kad udjem ni ne znam gde sam ni gde da idem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Starosedelac
|
![]()
U pravu si igra malo smara, ali za sada je ok, potrudicu se da je zavrsim ako me ne iznervira nesto.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]()
Stvarno nije losa igra ali me samo naterala da reinstaliram DS1
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci: | ||
sale94 (11.8.2015) |
![]() |
#91 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.160 puta na 1.330 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Veteran
Član od: 19.9.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 226 puta na 122 poruka
|
![]()
Poceo sam juce igru i vec danas je zavrsio. Doduse igrao sam ceo dan. Dosta laksa igra od Dark Souls-a. Mislim da sam zaginuo max 10-ak puta i to najvise na pocetku od jednog smrdljivog pauka koji nije cak ni boss.
Na kraju igre dobijate prikaz koliko ste puta zaginuli kod kog boss-a i koliko ste vremena utrosili na borbu. Sve boss-eve sam ubio iz prve u roku od 3-5 minuta osim jednog jer nisam znao da moram da stojim na nekoj svetlecoj platformi kada radi jedan AoE koji je instant death. Boss borbe nisu teske jer mozete da udjete u klinc sa njima i zadate dosta udaraca pre run & heal. Velika razlika u odnosu na DS gde bi odmah palo jedno "YOU DIED". Sami boss-evi nisu nista posebno i uglavnom su neki vitezovi. Brzo im se nauce pokreti tako da lako mozete da izbegnete svaki njihov udarac. Igra dosta kopira DS pocevsi od sistema level-ovanja, heal-ovanja, kretanja, borbe i svega ostalog. Meni se licno kretanje ne svidja jer je previse tromo. Sve je nekako usporeno. Sporije od DS-a. Level design je skroz ok i sve je povezano kao u prvom DS-u ali posto je igra dosta laksa od DS-a tu nastaje problem. U DS-u bi dosta vise ginuli i tako bi zapamtili gde se sta nalazi, a to ovde nije slucaj. Svuda se nalazi gomila zakljucanih vrata, chest-ova i poluga kojima necete moci da pristupite odmah. Sta mi vredi sto sam dobio neki kljuc kada nemam pojma sta otvara i onda je bilo dosta back tracking-a. Sve u svemu nije losa igra za jedno popodne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
Počeo da igram pre neki dan i evo me jedno 8 sati u igri.
Igram sa lakom opremom i dual wield bodežima bez štita. U nekom trenutku sam počeo opasno da se patim jer nisam provalio da mogu da pojačavam iteme runama i postalo je nerealno teško napredovati. Joj lepote i snage kada sam to provalio. ![]() I magičnu pucaljku koristim obilno jer je dobra ali spelovi su mi jako beskorisni. Inače je ok igra, zabavna i baš upucavam dosta sati dnevno u nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
30 sati kasnije, gotova igra. Iako je klon Dark Souls-a to ne umanjuje zabavnost. Dobra mehanika borbe, ok sistem levelovanja... Pokušali su i slojevitost nivoa DS-a da kopiraju, delimično uspešno ali sa manje stila i originalnosti.
Sve u svemu vrlo zabavno, slistio sam 30 sati ko od šale. New Game je prelak i nema nikakvih razlika i izazova vrednih pomena. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallen Earth | Apprentice | MMORPG igre | 53 | 10.7.2022 21:24 |
Lords of Magic SE | millancche | Strateške igre | 6 | 5.11.2021 16:58 |
Lords of Football | nickaveli | Upravljačke simulacije | 4 | 9.4.2013 2:56 |
Lords of The Realm III Problem | fingerprint | O igrama uopšte | 3 | 3.2.2007 17:22 |
Lords of Everquest problem? | DeCoy | Strateške igre | 6 | 18.1.2007 0:49 |