![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ako emuliraju za ovu igru zar ne bi onda mogli i za novog betmena ili fifu 15 ili koja god koristi denuvo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 435
Zahvaljeno 661 puta na 446 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Starosedelac
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 458 puta na 297 poruka
|
![]()
^^Docice i one na red vrlo brzo ali problem sa batman-om je veoma losa optimizacija u ovom trenutku i onda on otpada.Battlefield Hardline je veoma losa igra pa mozda ona dodje na kraju.I tu ti ostaju Fifa 15 i Dragon Age.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka
|
![]()
Ova igra uopste nije losa.
DS umesto DS-a. ![]() Ali nekako mi je pristupacnija. Borba je fluidna. Cak i pomalo laksa. Cini mi se da ima mesta i za greske ponegde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Starosedelac
|
![]()
Odlična igra, ali da nema mape da se čovek malo lakše snađe, a ne da luta pola sata gde bi trebao da ide...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Meni je najgadniji bio cini mi se peti boss na njega sam zaginuo toliko puta koliko na sve ostale zajedno mada i ona braca umiju da budu zeznuta dok im ne provalis mehanike
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Igram ovo sada,sta ja znam...Onako...Na prvi pogled je bilo: ovo obecava ali sada je vec:meh.
Igra me i ne podseca toliko na DS da nisam igrao DS2 nedavno i da nema toliko usporedbi na DS cisto sumnjam da bi previse obracao paznju na to. Poslednja ispravka: Ekiman (3.8.2015 u 22:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Veteran
Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka
|
![]()
Meni se svidja.
Cak mi se mnogo svidja. Dizajn oruzija i oklopa je odlican. Borba mi je za nijansu laksa nego u DS-u. Prica za sada nije losa. Harkyn je osudjeni kriminalac, zbog cega saznace se. Svidja mi se kombinacija bilo koje klase i vrste magije. Naravno, sve ovo je moje licno misljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Instalirah i ja ovo. Bas kao sto sam ocekivao darksiders meets dark souls. Sablasno je i ovde dosta dizajn /art mi se jos od ranije sa slika svidjao.
Zahtevnost pa ono mozda malo vise guta ram nego sto bi neko ocekivao al dobro sad ne spada medju najgore trash port/perfomance igre ok je skroz moze se igrati ako se nastavi ovako . Ubio sam prvog bossa upravo nije me roknuo mislim da mi je ta bonus flasica bila life saver, interesantno je sto sam ocekivao da je osecaj tezak u medium oklopu, ali ne OVOLIKO u fazonu verujte da je roll apsolutno no no u toj situaciji bukvalno ce vas svaki mob u igri ne zakaciti, nego combo fuckovati u oblivion tako da ili light oklop ili go inace dodge bez. ![]() Mnogo je efektivnije primetio sam ili trcati ili raditi kombinaciju Shift + space sa strane onda se dobija nesto kao air glide umesto cistog skoka to je pogotovo bilo efektivno protiv onog aoe udara od wardena. ![]() Svaki potez mora da se kalkulise i ovde mada je ovde borba olaksana decoy spellovima realno iako ne rade uvek idealno svaki put. Uzeo sam Solace pravac + Warriora znaci to mu dodje faith str hybrid klasika. Povezivanje udaraca je super odradjeno primetio sam da su definitivno rasporedjene varijacije za animacije od oruzja do oruzja, mada realno svaki udar se ovde oseca kao da nosite giant hammer. ![]() Banking exp-a nisam probao jer mi se nije bas preskakao checkpoint. ![]() Dizajn slema tolko podseca na turtle knights iz ds2 . ![]() Spoiler za slika:
Poslednja ispravka: sale94 (4.8.2015 u 23:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Veteran
|
![]()
Ma sa medium armorom možeš raditi roll ali ti tajming mora biti savršen ja sam čitavu igru osim famoznog petog bossa prošao sa medium armorom ali zato heavy armor e to mi nije jasno kako se sa njim prelazi ova igra.Neki bossovi su toliko brzi i imaju ubitačne komboe da jednostavno nisam našao način da im se suprostavim u heavy armoru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svidja mi se sto obicni npc-evi u ovde nisu samo za ukras vec imaju i koristi/ u zavisnosti za sta se odlucim u dijalogu opet to je osnovno al dobar touch korisni itemi ponekad, bas sam bio ispitivao sve dijaloge kod onog ubogog monka i dva puta O***h jadnika dok se nisam sazalio i dao mu flasicu ostao sa 5 na 4.
Svugde se bukvalno zavlacio sve buradi stolice, panjeve razbijam i to bih svakom savetovao sve dijaloge skupljam full ono i medju masu stvari nadje se i pikanterija. ![]() Upravo ubih Commandera Lvl 21 sam trenutno u ovoj igri mi je cool nekako da bas iskusavam srecu/nesrecu dok mogu full heavy armor Symmetry set stit sam batalio(vecinu vremena bar) nakon prvog bossa ono ionako je sve sporo pa izigravati vrecu za udaranje se cini najvise ugodno za sad. Roll ne koristim furam za normalne protivnike butcher sekiru, za odredjene situacije (kao za commandera i minione) spike warhammer taj nije mogao da ga promasi zbog combo polukruznih napada 2-3 shootuje zajedno minione najzad mogu i onaj mac od prvog bossa da probam. . Kontam da ovde stats nisu tolko presudne vec vise ono sto ko imas kod sebe barem je zasad tako. Spoiler za Slike:
Poslednja ispravka: sale94 (5.8.2015 u 23:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Veteran
|
![]()
Mac sa druge slike mi je dugo bio glavno oruzje imalo je dobar bleeding kasnije sam ga zamijenio nabudzenom velikom sjekirom koja mi je do kraja igre bila najbolje oruzje.Uglavnom sa Commanderom si ispucao lake bossove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uh nadam se da je tako ova dva su bila uzbudljiva ali commander je samo bio razvucen boss ultra je predvidljiv samo eto test koncentracije zbog summona a prvi boss je tu eto kao weaker asylum demon.
![]() Dok me neki boss ne rokne min 10+ puta nece biti full zurka. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja cu samo reci da igra izgleda odlicno...nisam mnogo igrao (malo stuca na mojoj konfi) ali to su prvi utisci..Predivno izgleda..dizajn oklopa je takodje za svaku pohvalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tesko da cu nastavljati uopste kolko god mi se svidjalo ovo, ne vredi zdere isuvise rama pa su padovi ne cesti nego ono je bruka od slide show mogu da brojim kolko sekundi treba macu da potrefi ove debele sa stitovima.
![]() Ne znam dal se fps popravlja opet kasnije kad se udje unutra al ovo oko groblja i sve to je haos sve mogu da pobedim al tehnicke stvari ne shame jer bi bilo piece of cake (figurativno) . |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Primetio sam da kad se alt tabuje i posle se vratis u igru, fps opadne i onda nastanu dropovi. Jedino restart igre i bez alt tabovanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Starosedelac
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 676
Zahvaljeno 273 puta na 156 poruka
|
![]()
Da i ja potrvdjujem kada alt tabujes fps dropa jako kasnije se ne moze vratiti u normalu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallen Earth | Apprentice | MMORPG igre | 53 | 10.7.2022 21:24 |
Lords of Magic SE | millancche | Strateške igre | 6 | 5.11.2021 16:58 |
Lords of Football | nickaveli | Upravljačke simulacije | 4 | 9.4.2013 2:56 |
Lords of The Realm III Problem | fingerprint | O igrama uopšte | 3 | 3.2.2007 17:22 |
Lords of Everquest problem? | DeCoy | Strateške igre | 6 | 18.1.2007 0:49 |