![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#41 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo jedan ima skoro isti problem, a ni njemu se ne vidi jesu resili pa evo jedan od odgovora:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ako ti citac radi normalno onda nema brige. to je nesto windowsovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 72 puta na 51 poruka
|
![]()
uhhh ne znam sta da ti kazem , i ja sam se baktao sa KIS-om i gomilom gluposti kojej je pravio , na kraju pop**** i presao na G-data total security2010 i iskreno totalno se odmorio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ne znam meni je total care koristio azdahu od resursa....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 72 puta na 51 poruka
|
![]()
Ne ovaj Total Care 2010 verovao ili ne zauzima kao.. > ako ne i manje od NOD-a ili Avast-a i na laptopu sam ga instalirao , ipak imam vece poverenje u njega zbog x 2 scan-engine's . Ja gotovo da ne znam coveka koji se nije napatio sa KIS-om .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam izbrisao kis i ponovo ga instalirao al opet isto.Nije to do njega 99.9 %.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
A jesi li probao mozda sa Malwarebytes, mozda on resi stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ako ti ne pravi nikakvu stetu - a ne pravi jer kako i sam kazes virusa nema najbolje je da se pravis i da ne primecujes tu pticurinu. Znam da je iritantno i da ti smeta, ali zasad je tako najbolje obzirom da drugog resenja nema, a kada ga bude resices je se jednom za svagda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
@SAJEVAC ako imas garanciju brate u servis ga nosi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koja garancija ce da mu pokrije softverski problem zbog necega sto je on instalirao ili sto se naslo na racunaru zbog nekog drugog programa koji je instalirao/sajta koji je posecivao? Nija ta pticurina sama tako uletela u komp i ugnezdila se tamo - na neki nacin mora da je unesena, a kako - e to je vec druga prica.
Naravno, moze da nosi racunar u servis da neko proba da mu resi problem ali to vec nema veze sa garancijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 729
Zahvaljeno 4.354 puta na 3.595 poruka
|
![]()
Izgleda da je u pitanju neka glupost koju je LG ubacio u svoj firmware i da se zato pojavljuje ta plava ptica.
To bi trebalo da se resi LG CD/DVD Bluebird Removal Tool-om, lako se nalazi... Poslednja ispravka: Picard (31.8.2009 u 23:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ Sajevac
Procitaj ovu temu, mozda ti pomogne oko sklanjanja tog cuda. Takodje mozes da probas da izvrsis update ovim firmware-om ako se radi o tom uredjaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dali se zna uzrok kako je ta plava ptica usla u moj cd rom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prvo jesi li je ti konacno isterao?
Inace, zna se, to je neki nus-proizvod LG-a, koji si uneo zajedno sa ili prikljucivanjem rezaca ili updateom firmwarea za njega. Mnogi se zale na tu situaciju sa pticom kod LG optickih uredjaja, tako da aki te nesto vise interesuje procitas u SK/09 u Kuzminom I/O Portu pitanje koje se odnosi na slicnu stvar, gde je on preporucio resenje koje se moze naci na http://tinyurl.com/m7fka9 pa slobodno poseti navedenu adresu i vidi jel od kakve pomoci. A ako vec nisi, probaj i ono iz prethodnih postova, mozda i pomogne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK, reci mi jel tvoj rezac LG GH22NS50, aja verujem da jeste?
Ako jeste skini onaj firmware linkovan par posta iznad (codename ovim firmwareom ![]() Nakon toga raspakujes taj zip fajl u neki folder i zatim kliknes na exe fajl, cime bi trebalo da pokrenes update firmwarea. Nakon sto odradis update, restartuj komp i time bi taj bluebird trebao da odleti iz tvog racunara. I to ti je sva mudrost, ali ako zatreba u zip fajlu ti se nalazi i readme.txt koji sadrzi uputstvo - doduse na engleskom, ali prati ga i ne mozes da pogresis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
antivirus, kaspersky |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 | Zockey | Zaštita | 16 | 28.7.2008 13:30 |
Koji je firewall kompatibilan sa Kaspersky Anti - Virus 7? | Space_Cigo | Zaštita | 21 | 23.2.2008 20:56 |
Problemi posle reinstalacije Kaspersky Internet Security 7 | Hellraiser | Kvarovi | 0 | 1.9.2007 17:48 |
Kaspersky Anti virus potrebno objasnjenje? | Captain Jack Sparrow | Zaštita | 6 | 26.6.2007 12:00 |