![]() |
![]() |
![]() |
#3601 |
Član
|
![]()
Sto je to smesno? To sa mlacenjem kljuceva?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Jok, on i ključevi od kola mlate nešto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3603 |
Veteran
Član od: 4.3.2009.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 193 puta na 127 poruka
|
![]()
^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Dođe jedan komšija mojih godina na vrata i pita me: "Ja bio jutros nešto na fejsu, ali mi se kompjuter ugasio i neće da se upali", ja iz toga skontah da me zato zove i da vidim šta nije u redu, kad on nastavi: "Kompjuter sam malopre odneo majstoru, ali kad se ugasio, nisam stigao da izađem sa fejsa PA ME INTERESUJE DA LI BIH MOGAO DA UĐEM KOD TEBE U SVOJ FEJS I IZAĐEM?".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hahahahaha kakav genije
![]() Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo Zika seljak(sarenica RTS) jutros odvali:
Unisteno je 13t droge, jao koliko je to para! Gost kaze na zapadu posle dvanestog sprata nema trinaesti vec cetrnaesti. A Zika seljak ce i kod nas posle 2013. godine ide 2014.godina. I sve ovo je receno u roku od tri minuta. Sta reci a ne zaplakati!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3607 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 |
Veteran
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 135 puta na 114 poruka
|
![]()
dok sam bio dezurni student u racunarskom centru na poljoprivrednom fakultetu,ljudi su pokusavali da uguraju cd u flopi otvor,jedna je cak uspela ali (donela onaj mali cd ) ali se cudila kako nemoze da nasnimi i odma potom pocela da place....
Kolega apsolvent, kad je dobio onu cuvenu spam poruku da je dobio milion dolara pokusavo je svakog cetvrtka (kad sam bio dezuran) da poslaje svoje podatke preko interneta da pokupi svoju nagradu i gomila bizarnih situacija na tu foru Inace pentijum 1 su bile konfiguracije bez cd uredjaja a glavni server je bio neki p3 cisto da naglasim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3609 |
Deo inventara foruma
|
![]()
CITAT (KerimPaucina @ Feb 27 2015, 18:24) *
Možda ću Vas razočarati, ali od 2003. je prošlo 12 godina i mislim da je vreme da konačno zamenite taj Corel... CITAT (todos_d @ Feb 26 2015, 16:19) * Poznajem CorelPaint od 2003. godine i uvek sam imao odbojnost prema fotošopu. Sad imam i legalan CorelPaint X6. I na drugim forumima je veselo! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Google Translate u službi spamovanja, fišinga i ko-zna kakvih prevara
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3611 |
Član
Član od: 25.12.2015.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
Veteran
Član od: 16.6.2010.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 83 puta na 73 poruka
|
![]()
Jelena Milic na cirilici: Uskoro ce zivotni vek da pocne da se povecava na godinu dana za po godinu dana! Ja gledam, mislim, doobro, onda samo jos malo da izdrzim i na konju sam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3613 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Danas sam sređivao nešto na serveru klijentu iz Indije, čovek zapošljava oko 90 PHP developera. U DB videh da svako od njih ima mail tipa dev_nn@imefirme.com, gde je nn dvocifren broj. Jos uvek ne mogu da odlučim da li je ovo smešno ili tužno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3614 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.189
Zahvaljeno 661 puta na 483 poruka
|
![]()
To verovatno da im stavi do znanja da su zamenljivi.
Ako otpusti nekog od njih pa zaposli drugog, samo mu dodeli taj broj. Ne mora da otvara novi mail i eventualno brise prethodni- kada bi bilo licno ime i prezime umesto broja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Veteran
Član od: 16.6.2010.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 83 puta na 73 poruka
|
![]()
Ono kad dobijes odgovor od Diznija...
Dear Ms. Bre: Thank you for your recent email to Pixar regarding an idea for an animated movie that you would like us to consider. Your correspondence was forwarded to our department as it is our responsibility to respond to unsolicited submissions on behalf of the Disney organization. Regretfully, I must explain that our company’s long-established policy does not allow us to accept for review or consideration any ideas, suggestions, or creative materials, including in the context of an inquiry such as yours, not solicited by us or our subsidiaries. Our intention is to avoid the possibility of future misunderstandings when projects developed by our staff may seem to others to be similar to their own creative idea. We recognize that this policy is sometimes a disappointing one for someone like you who, with all the best intentions, would simply like us to consider her own creative idea. Experience has taught us, though, that if we abandon our policy for one person, we will soon have no policy at all. Therefore, as required, we must, respectfully, decline to consider your idea. Please know that this is not meant as a comment on your request; it is just something that our policy requires us to do. We hope that you will understand our policy. Nonetheless, please be assured of our thanks for your interest in writing to us. Very truly yours, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 | |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3617 |
Starosedelac
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 204
Zahvaljeno 334 puta na 311 poruka
|
![]()
Plus SUMLJA. 😂
Sent from my SM-G955F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
biseri, lapsusi, nije smesno, smesne situacije, smesno |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma | ivan79 | Brbljaonica | 45 | 8.4.2010 13:45 |