![]() |
![]() |
![]() |
#2601 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Vraćamo se ja i drugari iz škole busom, i seli svi mi,a ja uzeo ''Jelen'' i cirkam
![]() -Jeli bre ti, koji si ti razred? -Drugi srednje. -Vidim ja da ćeš ti ostati u drugoj godini sa tim pivom. -Delimično ste u pravu: ostaću sa pivom,ali ne u drugom srednje ![]() Koma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Samo sto sam se vratio sa jedne zurke, jos mi je smesno sta se desilo...
![]() Otislo nas cetvoro, dve drugarice, drug i ja malo u provod...gruva zika u klubu, dogovaramo se sta cemo da pijemo, urlamo jedni drugima na usi... Drug me pita: "E, sta ces da popijes?" Ja: "Gusti od kajsije!" Prenosi on to konobaru i ovaj se kroz minut-dva vraca sa jednim pivom i dve kole... Gledam ja u pica, vidim nema mog soka, pa pitam druga: "A moj sok?" a on ce: "Pa zar nisi rekao kasnije?!" ![]() Tako mi i treba kda nisam lepo rekao da hocu vopi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Starosedelac
|
![]()
jabuka 'n' breskva rulz xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Starosedelac
|
![]()
Gledao jedan drug predavanje Miroljuba Petrovica i sad,kao nadjena butna kost coveka visine 183cm,i sad on sav ozbiljan prica meni kako su pre ljudi bili mnogo visi,a ja cu na to
-U jbt,kakva se tad kosarka igrala ![]() - ![]() Malo drugacija situacija: -Znas za Sodom i Gomor? (mislieci na one gradove,isto gledao predavanje od tog lika) -Ne znam za Gomor ali je Sodom odlican bend ![]() - ![]() I jos ovo... Prosle godine,na casu engleskog,svi pricaju,profesorica pokusava da nas opuzda,kad rece ova jedna iz razreda -Ko pisne g*vno stisne,vreme tece sad -Lana! I onda skonta sta je uradila i sva pocrveni i nabaci neki kiseo osmeh A mi umiremo od smeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 | |
V.I.P. Test Drive
|
![]() Citat:
![]() U Subotu vece sam bio u pivnici sa nekoliko drugara sa hub-a. Lepo smo se zapili i kad je doslo vreme da se ide kuci, izasao sam na parking ispred pivnice, i cudna li cuda, nisam mogao da se setim gde sam se parkirao. Nakon jedno petnaestak minuta trazenja kola, teturanja i psovanja lopovske majke, nasao sam auto, dosao do vrata, proverio da su zakljucana i seo u taksi i otis'o kuci. Sutra dan kad sam se vratio po auto nadjoh ga iz prve... Poslednja ispravka: jozvan_Kg (5.2.2009 u 13:38) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Pricamo mi danas u skoli nesto o umetnicima, i kako je tanka granica izmedju genijalnosti i ludila, i neko kaze da ni Tesla nije bio bas normalan, kad ce ortak ko iz topa:
- Pa budalo zato se i kaze lud ko struja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
Starosedelac
|
![]()
Situacija od pre neki dan ....
Sve se desava u svlacionici posle zavrsenog treninga dok smo se spremali za tusiranje. I sad ortak koji je poprlicino nak....n prilazi ortaku broj dva i bez pitanja uzima bocicu u koja izgleda kao bocica vocnog jogurta ,plus ima neku vrstu voca nacrtanu na sebi, i poteze iz nje. Ja u momentu ne kapiram zasto se vlasnik bocice smeje kao lud, u pocetku sam takodje mislio da je stvarno vocni jogurt. U sledecem trenutku dok ortak broj jedan pluje po podu i trci u wc da ispere usta, ortak br. 2 mi objasnjava da je on potegao dobar gutljaj pene za tusiranje a ne vocnog jogurta. Moja reakcija: ![]() Tako mu i treba kada hoce da izigrava smekera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Banned
|
![]()
Ja se sećam prošle godine imali kod razrednog u školi čas, a bilo lepo vreme,a jedan lik će razrednom:
-Razredni, pustite nas malo napolje da igramo fudbal, lepo je vreme, Sunce sija, a ptice se deru kao konji ![]() Poslednja ispravka: crazy_LG (6.2.2009 u 16:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2611 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Provala mog druga na matematici:
(crtao je neki trougao u svesci i neke simetrale i trebao da nacrta pored njega drugi trougao) A nastavnice, meni je mnogo veliki, ne može da stane ![]() EDIT: Paz'te forum, crk'o sam od smeha: http://cool-girl.forumotions.com/forum.htm (Nije smešna situacija ali najviše priliči ovoj temi...Neka moderatori premeste ako treba.) Ajde ima zanimljivih copy-paste stvarčica, ali recimo tema kao što je ova: http://cool-girl.forumotions.com/for.../topic-t84.htm A najveća ironija je poruka od M@w@ Kwink@: klsvnKZBRJbeekvjischioanbcnjcuicsesnjkewflwhoeglid hvlahvekukdsbvurz igithe iuryoeeyreoih A potpis: Ne pišite kratke poruke...bez spama... No comment ![]() A da se kladimo koliko bi smo milenijuma dobili ban kada bi smo ovakvu temu otvorili na SK Forumu ![]() Poslednja ispravka: Geomaster (6.2.2009 u 20:55) Razlog: EDIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Nego da te pitam ja nesto: Sta ces ti na girls forum?
P.S. Ako si zensko, onda nema frke, ali izaberi neki zenstveniji nick ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2613 |
Veteran
|
![]()
LOL!
![]() Prvo su mi oci iskrvarile od pozadine... i svega ostalog, a zatim mi je trebala pomoc sestre da desifrujem hijeroglife (za koje se ispostavilo da su u sutini : VeLiKa sLoVa i MalA sLovA PiSanaNaIzmEnIcNo, i da se W koristi umesto V, i valjda, mada nisam siguran, slovo L nepostoji odnosno izvrsena je glasovna promena iz L u W - retardacija) a zatim sam prelistao forum i najjace teme su mi one gde neke klinke stavljaju slike i jedna drugoj pricaju "bas si cute, swatka si, imas lepe oci, WOW..." i neka tema na foru da li imate brata ili sestru gde neka cura odgovara "imam brata 97 i mnogo ga mrzim!"... ![]() EDIT:Zenstveniji nick tipa Geomasterka! ![]() Poslednja ispravka: Ice-Man (6.2.2009 u 21:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2614 | ||
V.I.P. Programiranje
|
![]() Citat:
Citat:
![]() A te "moderne" glasovne promene tipa č u ch ili još gore u cx, ili š u sh/sx, a da ne pominjem R, V i L -> W... Totalno debilski, ako mene pitate ![]() ![]() A link ka forumu sam podelio sa vama iz čiste dosade... Ne da bi guessovali Male/Female ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2616 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
@crazy_LG: U kom smislu? Epic fail bi za mene bio kada je rekla PA SHTA?!? na moju opasku da je srpski jezik na tom forumu retardiran
![]() Inače, prelistajte malo, ovo izgleda stvarno smešno, a najžešće je što članovi imaju potpis 4x duži od svih njihovih poruka zajedno. Ali sada je fora da svako ima svoj forum, koliko god bio trash... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Banned
|
![]()
Ali ovaj comment da dečaci nisu normalni (a pogledaj samo njihov ''forum''
![]() ![]() Ona tema za lečenje od stresa je čiiisti spam glupih postova u kojima nijedno slovo smisla, pa ti to nazovi forumom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Aha, a pazi takmičenje:
Naj nick Prijavljeni $sweet_girl$ CoOl_GiRl nickovi su maštoviti... ![]() Ili ovaj podforum http://cool-girl.forumotions.com/forum-f13/ A najgluplje je : Šta ste upravo izgovorili ![]() Ili ocenite avatar i potpis osobe iznad vas. Poruke: 10 10 10 10 lmao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
10!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
^ 42...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
biseri, lapsusi, nije smesno, smesne situacije, smesno |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma | ivan79 | Brbljaonica | 45 | 8.4.2010 13:45 |