![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 174 puta na 103 poruka
|
![]()
Najsvežiji primer je Google Reader Notifier, koji nikad nije radio sasvim dobro, a od pre dan-dva je prestalo da radi obaveštenje u popupu. Nevolja je to što je Google napravio ovu ekstenziju. Ako ni oni sami ne mogu da naprave red sa ekstenzijama koje sami prave, šta očekivati od nezavisnih ekstenzija? Chrome sve više liči na haos u kome se ne zna ni ko pije ni ko plaća.
Spomenuti Google Translate je problem za sebe. Samo Google razume kako ta ekstenzija identifikuje jezik. Dešava se da joj jedna reč na strani liči na portugalsku i onda vam nudi da prevede sa portugalskog, mada je tekst na srpskom. Dešava se da na nekom forumu imate sve poruke na nemačkom, a samo jednu na engleskom, ali vam on ne nudi da prevedete tekst sa nemačkog (niti ima načina da to odaberete), nego vam nudi prevod "english to afrikaans". EDIT: Evo, sad je Google Reader Notification proradio. Da ne mislite da je lokalni problem, pre nego što sam napisao poruku proverio sam na netu da li je i drugima ekstenzija prestala da radi kako treba. I sad, da li je promenjeno nešto na Reader sajtu, da li je urađen update ekstenzije (i dalje piše 1.1) ili neki silent update browsera? Pored ostalog, silno me nervira to što nikad ne znam kad i šta je apdejtovano. Poslednja ispravka: Wizard (20.2.2010 u 8:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Deo inventara foruma
|
![]()
prepoucujem ovu extenziju...
https://chrome.google.com/extensions...hkhnllmlobdahm ubrzava rad chroma, i npr. otvara sve stranice na forumu, nemorate da idete na druge stranice...sve je na jednoj stranici... i ovu https://chrome.google.com/extensions...dnlhaainpiomkp to je 3D prikaz stranica... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Veteran
|
![]()
Da li postoji ekstenzija za chrome koja radi isto sto i download helper za firefox? U prevodu da mogu da skinem svaki video koji gledam bilo gde da sam ne samo na youtube.
Dok ne izbace takvu ekstenziju tesko da cu sa ff-a na chrome. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Da, nisam se izjasnio u ovoj temi...
Google Chrome uveliko koristim! Fenomelalan je browser, Firefox mi se smucio, vise ga uopste ne koristim. Cuci na hard disku samo zbog mog brata koji ga koristi... Inace, koristim ponekad i Operu, a FF vise nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nemam na hard disku Krom, a mrzi me da skidam, pa jel može neko da mi kaže jel Krom otvara WAP sajtove?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Starosedelac
|
![]()
Otvara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.386
Zahvaljeno 3.334 puta na 2.307 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam da li ste probali Incognito mode gde otvara nov prozor, ulazite gde hocete, ali to ne ulazi u history ili bilo gde u kompjuteru vidljivo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.386
Zahvaljeno 3.334 puta na 2.307 poruka
|
![]()
^^Goooood morning, Vietnam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
poz, imam par pitanja. FF je počeo užasno da mi zakiva dok Chrome radi prefektno. E sad, da li postoji način da sve bukmarke iz ff-a prebacim u chrome? Ekstenzija sam spreman da se odreknem ali bukmarka nikako.
I kako da natjeram greasemonkey skripte da rade u chrome-u? Da dodam još nešto. Probao sam Operu i rade mi greasemonkey skripte, tako da može i opcija prebacivanja bukmarka iz ff u operu. Hvala Poslednja ispravka: noisy (1.3.2010 u 17:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Član
Član od: 28.2.2010.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jaganjac na korisnoj poruci: | ||
noisy (1.3.2010) |
![]() |
#294 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 284
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
da, skontao sam to i sam. Samo treba malo pogledati.
Al' lakše je prvo doći na forum i kukati za rješenjem problema :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Član
Član od: 27.2.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
swi hvale pa rekoh i ja da se ukljucim.. Chrome je po mom misljenju ne prevazidjen browser!!! imam i FF zbog brata i caleta(koji ako ne vidi ikonicu na koju nije naviko poludi
![]() -dvoklik Chrome -dvoklik ff -pogledam postu na Chrome -i dalje cekam home page na FF e sad to mozda nije primetno kod ljudi koji imaju 3+ Mbps, ali na 1 Mb je to itekako primetno! zhiveo Chrome !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Meni je dobar Chrome jer se otvara munjevitom brzinom - nijedan pretrazivac se ne otvara toliko brzo.
Ali mi se desava da pocnem da kucam neku adresu gore, i odjednom se sve izbrise i pojavi se "about:blank". |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 174 puta na 103 poruka
|
![]()
Ja sam pre neki dan obrisao history, cache itd. Iz browsera. I šta? Setovanja za sve pluginove su se takođe resetovala. Chrome se meni sviđa (zapravo ga stalno i koristim u poslednje vreme) ali je vrlo nedovršen i vrlo glupo projektovan.
Kad kažem da je glupo projektovan. Ideja da svaki tab pokreće sopstveni proces je loša s obzirom na veliko zauzeće memorije, ali se čini da ima neka preimućstva. Ali šta, ako se jedan tab zaglavi sa učitavanjem meni najčešće ostaju zaglavljeni i drugi tabovi dok se ovaj ne učita ili dok ne javi da ne može da ga učita. Skandalozno za browser u kome je svaki tab poseban proces, sasvim razumljivo za IE npr. Da ne pričam o skidanju reklama. Možete da uradite da se ne vide, ali ih browser skida i dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Starosedelac
|
![]()
Naprotiv, dosta puta mi se desilo da mi zaglavi jedan tab, i mogu da otvaram nove tabove/browsujem u drugima normalno dok chrome ne shvati da je taj zaglavio i iskljuci ga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Исти случај. Ја се одушевим Хромом, и онда ми тако забије нож у леђа. Најчешће у виду неких глупих баговања. =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 308
Zahvaljeno 1.512 puta na 1.044 poruka
|
![]()
U novoj stable verziji su ugradili Google Translate i još neke privacy opcije, pa ako se neko nije setio da uradi update...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
brauzer, browser, chrome, google |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"I Google You" | Iris | Opšta kultura | 0 | 21.8.2008 12:24 |
Scroogle scraper - Google pretraga, ali sa većim stepenom privatnosti | nighthawk | Zanimljive Web lokacije | 4 | 6.8.2008 13:16 |
Google pretraga slika brljavi, odnosno... | Neky | Web razvoj | 2 | 29.5.2008 22:30 |
S3 Chrome 430GT | Dusan Despotovic | Vesti | 7 | 16.4.2008 17:17 |
Srpski google proradio,ali bash pod google-om! | freeminder | Brbljaonica | 20 | 1.9.2007 13:58 |