![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#241 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Imam cudan problem sa betom....skinuo sam je,ali kada kliknem na ikonicu i kada se pojavi prozor gde skenira fajlove,odjednom izadje Send and Dont send error.Go*no...mada,izgleda da ne propustam mnogo sto se same igre tice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Znachi instalirao si je? I kad treba da ide update to ti prijavljuje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Ma da,instalacija isla sasvim noramlno.Videcu opet da skinem mada je dosta ljudi prijavilo da opet ima probleme i posle ponovnog skidanja klijenta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Starosedelac
|
![]()
Ochigledno da ce jedini "selling point" igre biti Joe Kucan i fmv sekvence.
Neznam da li ste gledali single-player excerpte sa commandcom sajta, svaka misija izgleda ovako: GDI: We cant let they capture the hub!(kraj fmv-a) NOD i Kejn: Good my child, you have captured the enemy hub. Ja sam se pokida o od smeha koliko tragichno izgleda. A da stvar bude josh gora Jim Vesella(producent) kaze: "We are realy having deeper mechanics this time, that realy gives you strategic depth that lacked in previous cnc titles" ![]() Josh jedna izvala Jim Veselle: "We realy put heart and soul into this game(lik crveni na kameri, i ne gleda direktno u ochi), and we are proud to say we managed to make something unique." Mozda unique po ne-kvalitetu i kich-u. Koji balvan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Starosedelac
|
![]()
Novi patch:
Donosi gomilu balans izmena, a shto je najbitnije, exe fajl sad ima oznaku RETAIL. Znachi, nema vishe nikakvih izmena do prvog patch-a(ukoliko ga uopshte bude) Jedan jedini online mode(domination) bez naznaka novih. Repetativne misije od kojih makar 70 posto ima objektiv "capture the hub". Razocharan sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 111 puta na 103 poruka
|
![]()
Nadjoh ovo na sajtu http://www.abandonia.com/ koji je poznat po dobroj arhivi starih i free i shareware igrica.
"Command & Conquer, Red Alert and Tiberan Sun are now FREE! Yep that's right: with C&C4 just around the corner, EA decided to give us the first three Command & Conquer games (if you count Red Alert as one) for free! Just click on the news post to get taken to the download page." http://www.commandandconquer.com/classic Sad su free i mozete da ih skidate legalno sa njihovog sajta. Eto jos jedne lepe vesti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A samo par postova ispod isto to napisao Wastelander
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 111 puta na 103 poruka
|
![]()
Eh pa nisam video jer nisam ni citao temu redom....al reko da podelim sa ostalima kad sam vec nabasao na to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Starosedelac
|
![]()
Ako si ponovio, ipak je to lepa koja se rado ponovo chuje
![]() Shta da vam kazem, bolje da se organizujemo, pa da pikamo tiberian sun online nego cnc4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni i C&C 3 valja za online 4.A posle onog teksta u SKu jedino sto cu nabaviti C&C 4 je da vidim Kejnovu tajnu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam osecaj da ce ta tajna da bude toliko logicna,mastovita itd da cemo svi nakon toga da hvalimo igru kako je to najbolji C&C ikada
![]() ![]() Ovo je sarkazam naravno..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
E a mene mrzi da nabavljam igru moze neko da mi kaze Kejnovu tajnu kad je sazna ???
![]() Poslednja ispravka: M1L0SH (4.3.2010 u 23:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jasno i kratko:NE.
![]() Naci ce se neki indijanac koji ce to da napise u spoileru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Starosedelac
|
![]()
Nema frke, saznace se preko beta tester-a, koji su pazarili igru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kejn je ustvari vodja scrina i ima neogranicenu moc,ali se pretvarao da je covek jer mu je bilo dosadno.On ustvari ima 200 zivota a kada 200 puta umre dobije jos 200 zivota.A ona kugla mu je ustvari fudbalska lopta na njegovoj planeti,pa je doneo vamo da mi ko idioti razmisljamo sta je ono
![]() Pazite kad bude ovako ![]() Kad ono bese izlazi igra?Samo me zanima kako je EA uspeo da dotamani jednu od najboljih strategija ........... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Isko (6.3.2010) |
![]() |
#258 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Jedno malo upozorenje za ljude koji oce da uzmu original: Ne uzimajte! Barem ne odmah po izlasku igre. Glasine se shire o mesechnoj pretplati i prebacivanju cnc4 licence na "free to play" sistem, ukoliko igra bude komercijalni fijasko. Setite se shta je bilo s battleforge-om... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
![]()
Pooooz swima ;-) ewo opet mene, welikog fana cnc-a. Stwrno neznam zasto je EA upropastio CnC serijal? Waljda takwu sudbinu swako doziwi. Ali zasto EA kopira druge igre? Ehhhh... Nema wise onog dobrog tiberijuma a ni red alert-a. Pitam se samo jel moguce posle toliko godina da swe se owo zawrsi na jednoj sprdnji.... Al kako je, tako je. Tajna koju ce Kejn reci (po meni) je da mu je brat Yuri i da njih dwojicu necemo ubiti nikad pa ni tad... Ma salim se... Samo znam dobro da je Westwood hteo da ih poweze, Kejna i Yuri, ali EA je takwu ljubaw razdwojio i osudio CnC na smrt. Wjerowatno cu kupiti cnc4 pa makar narodnu, zbog starih dobrih cnc naslova.
P.S. I u cnc3 su nam ubacili vanzemaljce, a sad ih makli, i ne samo njih, vec i tiberijum i pravljenje baze itd... Ma krarasnooo... Poslednja ispravka: Isko (6.3.2010 u 20:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
AAAAAAAAAA Isko
![]() Evo ti zahvalnica na povratak ![]() Vidim neke promene u rukopisu ![]() ![]() Ne vredi ljudi EA nas je dokusurio.Ubise nam najjacu strategiju ![]() Mislim da i onaj moj zaplet ima da bude bolji od njihovog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
c&c, rts |
|
|