![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
instaliras norton ghost,napravis pomocu njega image(sliku) diska,i snimis je na neku bezbednu loakicju ili dvd i psole je preko nejga vratis kad ti zatreba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Novi član
Član od: 8.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
pozzzz svima da li neko zna kako da podesim komp da mi otvara programe ma kompu,naime sve ikonice su mi sada ie 8 i ne mogu ništa da otvorim kako da vratim prethodni izgled ikonica na desktopu uz pomoć kog programa tj default da svaka ikonica može normalno kao pre da se otvara kada kliknem na nju a ne uz pomoć ie8 pomagajte hvalaaaaa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Veteran
|
![]()
pa zar u win 7 nema ta opcija? ja mislim da je to opcija--pravljenje rezervne kopije--.
da li je neko to radio i da li funkcionise? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Novi član
|
![]()
pozdrav. velika je tema , a ja sam prilicno nov ovde , ako postoji vec negde izvinjavam se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Deo inventara foruma
|
![]()
koji driver konkretno cak i kad instaliras unsigned driver(nepotpisane od strane majkrosofta) pitace te da li zelis da nastavis ili ne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Novi član
|
![]()
kako sam ja razumeo win 7 ne dopusta 'ne signovane drajvere digitalno' sto je na xp upozorenje da li sigurno zelis da instaliras drajvere koje nemaju digitalan potpis, na win 7 64bit - noj verziji je to nemoguce. za web kameru imam drajver koji je za 64bitne OS. ali nema potpis , i kada iz boot a pokrenem win7 sa oznakom da ne gleda digitalne potpise onda radi nadje kameru, a kada je normalno startovan kamera ne postoji i pise u device manager - u da ne moze da radi bez digitalnog potpisa .. imala su stranim forumima neka resenja ali vecinom bez uspeha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Deo inventara foruma
|
![]()
jesi li porbao ovo : Disable User Account Control (UAC) and reboot;
Go to Start and type cmd in the search box; Right-click on cmd.exe (should be at the top of the list) and select Run as administrator; In the newly created command prompt box, type the following (pressing enter after each line): bcdedit /set testsigning on bcdedit /set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() Citat:
Trebalo bi da moze, ako se pri bootu ukljuci F8, il tako nesto, da se startuje win sa iskljucenim proveravanjem potpisa. Al onda to mora da se radi tako stalno, rucno, pa nije prakticno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Banned
|
![]()
Au, ja kao da sam ga "ureko" kad sam nahvalio Win 7 u proslom postu. Pojavio mi se jedan problem. Naime, deinstalirao sam Kaspersky Internet Security 2010, i naravno trazio mi je da restartujem racunar. Kada sam restartovao, windows se podigao, ali kada je dosao do dela kada treba da mi pokaze desktop, izbacio mi je samo "Windows explorer has crashed" (ili tako nesto). Uradio sam System Restore i Safe moda, i sada mi se vise ne pojavljuje ta poruka, vec mi otvori samo My Document i stane, pa onda moram rucno iz Task Managera da aktiviram "explorer.exe" da bi mi se pokazao task bar i desktop. Znate li mozda kako da resim ovaj izuzetno iritiriajuci problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ufff..., tu je već dosta toga izmuvano, isprevrtano i uneredjeno, bolje uradi reinstall
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Novi član
|
![]()
to radi za boot , cak i program postoji 'Driver Ready' koji kao automatski bira opciju za ne potpisane drajvere , medjutim kada sam instalirao dosla je jos jedna opcija u start up- u driver ready i kada se otvori pise da je windows pokvaren ubaciti orginal cd za poprvaku itd ... ovo sto je naveo flamingos sam probao to je taj test mode , ali nisam : Disable User Account Control (UAC) and reboot, mozda ce moci sa tim, sad cu probati , a i imam i program koji prebacuje u test mode i nazad , tako da nije potrebno kucati komande u cmn. hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Od 16.02. M$ ce da izda novi Update sa novom tehnologijom aktivacije, zato ja samo da napomenem da budete oprezni da se neko ne bi opekao.
![]() Nesto vise o tome mozete procitati ovde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]() Citat:
![]() http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52424&page=5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Član
|
![]() Citat:
Npr. kad uradim System Restore da li će mi ostati podaci koji su trenutno na kompu ili samo oni koji su bili pre pravljenja image-a? Btw kako namestiti istu View & Sort opciju u svim folderima, da ne moram za svaki pojedinačno? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 | |
Član
|
![]() Citat:
EDIT: Videh da si već rešio problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li da instaliram ove apdejtove? I za šta služe tj. šta poboljšavaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |