![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Disabled
Član od: 21.8.2009.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Imam jednu nedoumicu. Imam 3 particije C, F , G.Kada sam instalilao windows 7 na c particiju sve je bilo u redu.Kada sam cesljao komp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Disabled
|
![]()
@dzonihsv e sorry sto sam ti saobiso poruku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Veteran
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
|
![]()
zasto ponekad zna da lose radi ovaj win 7
npr...ubacim usb flash i ubacim cd u isto vreme i sistem zabode na 2 mim ....dopisujem se na fjesu i instaliram nesto i zabode opet odnosno kada radim 2 ili vise procesa |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
To je pre do hardwarea nego do windowsa 7 jer sedmica ne bi trebala toliko da utice na kako kazes zabadanje kompa ako je konfiguracija jaka, narocito tokom dopisivanja na facebooku sto uopste nije zahtevna aktivnost i instalacije nekog programa. Mozda je do procesora, manjka RAM-a, USB-a (mozda je jos 1.1 umesto 2.0)... A mozda imas u pozadini neki jako zahtevni proces koji se pokrece mimo tvog znanja i usporava komp, recimo neki AV progra ili nesto slicno, sto opet nije do sedmice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Moguce je i to, ipak je to poprilicno star procesor, kome ako dodas jos neku slabiju kariku, najcesce RAM eto razloga za spor rad racunara i zabadanje prilikom pokretanja vise programa odjednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() komp je samo bio zestoko usporen ali nije dolazilo do toga da nece da klikne nigde misem i iskljuci se crvena lampica na kucistu kao sto je sada.Inace windows se sada podize mnooogo brze nego xp a ima jos jedna cudna stvar,kada ostavim komp nocu da skida desi se da is cista mira 3 puta cakne (neznam kako taj zvuk da opisem) kao kada se pali racunar, a crvena lampica ni da trepne...e sada neznam sta pusta taj zvuk mislim da je dvd citac ali neznam tacno...tu se negde cuje zvuk mada racunar radi i dalje... Poslednja ispravka: laki1991 (10.12.2009 u 3:10) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo upravo sam instalirao Windows 7 Ultimate x86.Znaci odusevljenje.
![]() Kao prvo ne kontam da li je stvarno tako ili ne ali cak i smile mi na forumu sad izgleda bolje nego na Xpu.To sto sam dobio Dx11 jeste malo ql i sve to,ali ne znam za sta da ga koristim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Novi član
|
![]() Citat:
KLM codec pack. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
kakav bre klm codec..nek instalira k-lite codec pack
|
![]() |
![]() |
![]() |
#751 | |
Novi član
Član od: 29.11.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Član
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 19
|
![]()
imam jedan problem sa win 7
nestao mi je folder sa windows igricama onima koje idu uz instalaciju u folderu games su sada samo igre koje igram(shortcut ne instalacije) i koje nisu instalirane niti su na bilo koji nacin , da je meni poznat, vezane za folder games. doduse ja te igrice(windows) nisam igrao od kad je sistem instaliran ali search opciija ne pokayuje da su one uopste na sistemu. pokusavao sam u searc opciji da kucam spider soliter ili pinball ali na kompu ih nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pogledaj u folderu windows.old
|
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Guest
|
![]()
Poslije 2 mjeseca koristenja WIN 7 32 bit , dosao sam do zakljucka :
Da je "solidno" odradjeno ( najvise mi se svidja graficki interfejs ) . Pozitivni utisci: Graficki interfejs Malo poboljsanje fps u igrama Pregrst novih stvari ( instaliran IE8 , WMP 11 ) Negativni utisci ( i njih je vise nazalost ) : Problemi sa drajverima ( jedva sam instalirao lan , audio a i graficku , webcam nisam uspio instalirati kao i tv tuner ) Neke igre imaju problema sa WIN 7 , kao npr. Stronghold 2 ili Simcity 4 kao i CS 1.6 ( iz sopstvenog iskustva nije se desavalo na xp ) Ne svidja mi se koncept spajanja racunara u mrezi , WIN 7 i XP sam posle 2 sata uspio dok i sa WIN 7 i WIN 7 trebalo 30 min . Propusti u zastiti , iako sto imam antivirusni instaliran i malwarebytes , stalno mi je provaljivao neki rus , neprekidno i instalirao neku gamad pa mi se stalno pojavljivao kruzic za loading . Opsti stav je dobar ima nekih propusta , najbolje je sacekati prvi Service Pack pa onda vidjeti . PS. Vratio sam se na XP ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Disabled
|
![]()
Bezi bre nikada vise necu ici na windows xp.Dosadio je terao sam ga 8 god 1.I sad sam presao na widnows 7. Razmisljam da precem na linux al neznam ni kakav je ni sta je a sta je unbunt i kakav je mac os x leopard
|
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedan off topic, ali ide u korist administraciji foruma.
Nemoj da bolduješ celu poruku. Reči se bolduju/podebljavaju kada želiš da nešto naglasiš u poruci a da to nenapišeš velikim slovima. ![]() Gde može da se downloaduje srpska tema za Windows7? |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Starosedelac
|
![]()
acok97@Opsti stav je dobar ima nekih propusta , najbolje je sacekati prvi Service Pack pa onda vidjeti .
PS. Vratio sam se na XP ![]() Jedino primedba da gamad prodire lako na win 7 nije tacna bar ne u odnosu na xp . Kad sam imao komodo ,zona alarm zanimljivo nista ne tvrdim prodarale su i meni razna gamad kad sam odlucio da pokusam da koristim instalirane windows fireewall nista bukvalno nista. Po meni svakin nov kompjuter je spreman za win 7 za starije kako koji i samo jedan stariji deo moze da zeza. internet radi na win 7 automacki u 99% slucajeva i to ne stoji. Za igrice bitno je da se nezaboravi direktx update i prateci programi ali neke igrice imaju zaista manje probleme ali nove ce raditi naravno . Jos nesto svaki os pa i xp i win 7 ima nesto posebno i potrebno je vreme nekome ko je bio na xp da ovlada svim finesama;sta bi rekli ;da stekne osecaj;. |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Novi član
Član od: 8.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
flamingos ne vredi,instalirao sam i cd drajver ali on instalira i izbaci onu ikonicu amcp i otvori prozor i ništa prazno a na xp je kamera radila bez problema,kamera je QUBE a cd rajver kada instalira je VIMICRO 0303,POMAGAJ,skinuo sam i drajver i ne vredi da li je moguće da neće da radi a kod brata na windows 7 radi,šta je u pitanju,da li da kupim novu kameru koja ima podršku za windows7 ili ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
777, windows, x86 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows 8 | saleSK | Operativni sistemi | 37 | 19.8.2009 11:40 |
Windows XP problemi | Kristijan | Operativni sistemi | 6 | 12.1.2009 23:46 |
Windows i njegova instalacija se zamrzavaju | deXtar | Kvarovi | 10 | 4.12.2007 22:43 |