![]() |
![]() |
![]() |
#481 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Da valjda neshto kao Bathory ili Amon Amarth ali to je vishe Black Metal .... Mozda podvrsta Black Metala ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Ima bas poseban folk metal, i on ima nekoliko svojih podzanrova.
Mislim da bi tom rock folk najvise odgovarao Aca Lukas, dosta njegovih pesama ima dosta tvrd gitarski ritam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
@JohhnyNT, ja sam izvrsio podelu. Gledao sam Sav Taj Folk, te mi je to dalo ideju
![]() Znas sta je rock folk? Nije bas ono sto Aca Lukas peva. Pre sam mislio na ovako nesto... http://www.youtube.com/watch?v=bA_hdIAAbnU @Equilibrium ![]() ![]() On je oduvek pevao rock-folk, tacno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | ||||
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]() Citat:
Bathori od perioda 1990 je viking metal, taj bend je zapoceo pravac sa hammerheart albumom. Mozda je produkcija slicna black metalu, zbog toga sto su oni u 80s svirali black, ali tu se slicnost zavrsava. Dakle, ne, nije podvrsta black metala. And, it is awesome, jedan od mojih omiljenih metal albuma(thanks Ulmawen ![]()
A Amon Amarath je isto to, samo meni bas i nije nesto posebno. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da se ovo cak ni fanaticnim ljubiteljima turbo folka ne bi dopalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Ja jos uvjek ne mogu da prestanem da se smijem na ovaj spot, ma LOL. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Starosedelac
|
![]()
Ako mene pitas, turbo folk je bio mozda najbolji period, samo zbog toga sto je tad bilo najmanje plagijata. (Posle neo folka, jel
![]() Da, turbo folk je kao pojava interesantna za izucavanje. Ova sadasnja faza turbo folka je najgora, ubedljivo. Nema originalnih melodija, pesme lice jedna na drugu. Ono sto ja ne kapiram je zasto neki Duck, Tap 011, Dr. Iggy i ostale svrstavaju u turbo folkere kad nisu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]()
pogledajte decu kako djuskaju, dok lik u crnoj sulji renda "dens" - freestyle
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=DtCjTnK_1sA |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Starosedelac
|
![]()
Saban Saulic - Kolovodja Djavo
![]() Ako pakla ima ja cu tamo biti, sa djavolom crnim kolo cu voditi! Kolovodja djavo a na kraju ja! Sudbina se moja od rodjenja zna! ![]() ![]() ![]() Satanic Black Metal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Član
Član od: 4.11.2006.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 13 puta na 10 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Starosedelac
|
![]()
Bojan Tomovic i Jovana Pajic - Jugic
![]() Dok me druga, dok me druga, evo, gnjavi motas mi se, motas mi se ti po glavi ko te ljubi, pice sipa mala zipa, ko te pipa Dok me drugi, dok me drugi, evo, bari tvoja ljubav iz daljine sve mi kvari taman mislim, dama bira ali ti mi ne das mira Ja zbog tebe, ja zbog tebe ostavicu sve ja bih s tobom, ja bih s tobom ali nemas gde ne Ref. Nemam nocas ja za hotel samo, samo neku sicu necu, dobar si u dusi al necu, necu u jugicu nisam, brate, ja za tante mante volim luksuz, skupe varijante Dok me druga, dok me druga, evo, smara hica mi je, hitno mi se s tobom (kasalj, kasalj) ja kad volim, tri put merim kad presecem, to i zelim Ref. Bar da je BMW pa da razmislim bar da je BMW pa da razmislis 2x Bar da je BMW pa da razmislim bar da je BMW pa da razmislis, da, da bar da je BMW pa da razmislim ne Ceca Vec vidjeno Ti bi da me nocas opet rasplaces pred svetom recima da seces moje vene k'o ziletom Da me od vesele pretvoris u tuznu i da me od najlepse pretvoris u ruznu o sve je to s tobom vec vidjeno Ref: Mozes da me milujes mozes da me silujes mozes da me ubijes svejedno je Nema vise milosti moju ruku vodi Bog nocas zrtva drzi mac dzelata svog Sta ces da mi radis sto vec radio mi nisi dvoboj je bez casti samo nastavio ti si Ti bi od normalne napravio ludu i da me sigurnu ostavis u cudu o sve je to s tobom vec vidjeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Veteran
Član od: 20.4.2009.
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 49 puta na 39 poruka
|
![]()
Pacenici roditelji od ovog malog Pantica treba debelo da se zamisle sta su napravili od deteta, pa da li su oni normalni, ako su vec hteli detetu da priuste pevanje i pesme, mogli su bar da urade nesto normalnije i prikladnije, ovo dete nije krivo, al jbga, sad nema nazad, propade jos jedno detinstvo zbog zatucanih roditelja. Ovo je slucaj za socijalne radnike, takve roditelje treba poslati na posmatranje
![]() dete stvarno nije krivo, sta ono zna, jos je mali, i uci od nas starijih, nazalost u okruzenju ima jako puno primitivaca sa dosta novca... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Veteran
|
![]()
A za insomniu?
el napisao neko...xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Starosedelac
|
![]() Poslednja ispravka: --ComputerBoy-- (22.1.2010 u 17:22) Razlog: stavljen video boljeg kvaliteta |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.301
Zahvaljeno 1.404 puta na 950 poruka
|
![]()
A ako nekad budete u prilici, obavezno pogledajte televiziju DM (Dragana Mirković) i videćete gomilu mladih nada šunda, kao i njihove tragikomične spotove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
smesno, turbo-folk |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |