![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Član
Član od: 13.10.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
ja sam imao slican problem sa Corelom, nije htjeo da mi ga pokrene i rekao mi da prvo mora da ga pokrene administrator kako bi ostali Useri mogli da urade isto... Probaj na desnim na ikonicu programa koji pokreces pa Properties-->compatibility pa u dnu imas da cekiras "Run this program as an administrator" cekiraj to i probaj...ako nije to....nemam pojma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Veteran
Član od: 24.7.2008.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 38 puta na 30 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Veteran
|
![]()
Izvini brate, pogresio sam . Isti dan sam na dva racunara instalirao 32bit i 64bit verziju win7. Samo sto sam stampac instalirao na ovaj 32bitni, pa sam pomesao.Izvini ,jos jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Član
Član od: 9.8.2009.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ljudi moze pomoc...Obarao sam sistem,i kad sam hteo da dignem trazi mi serijski kod,ja unesem onaj sa kompa,shto sam dobio uz cd i komp,ali nevidim zadnja dva broja,obrisala se..I kliknem next,kaze da ne valja..Ja opet nekst,i ono udje,dignem sis...sve radi,ali pise u my computer da traje samo 30 dana..Shta da radim..Zvao sam servis,kazu da nisu odgovorni,i da ne mogu da mi pomognu...?!?!?!!!! Ako neko zna kako aktivirati neka kaze..Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Traži od nekog druga DVD sa Windows 7 koji ima cd key |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Član
|
![]()
Pa jel moze neko od vas da mi posalje neko resenje ako ima....???Nemam od koga da uzmem drugi cd..Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Starosedelac
|
![]()
Glupo je da kucas druhy cd-key ako imas original....probaj 99 puta, toliko kombinacija imas sa ta tri broja. Moze da ti oduzme maksimalno pola sata. A ako ne mozes microsoft da zoves, mozda oni mogu nesto da urade po tom pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Član
|
![]()
Fali vise brojeva..Tri broja izgleda...Skroz je izgrebano,ne vidim nista..Ako imate resenje,recite..Hvala unapred!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Veteran
Član od: 24.7.2008.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 38 puta na 30 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Novi član
Član od: 31.10.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja imam problem, cesto hoce da mi zakoci na 2 3 sekunde, kad igram GTA IV kad auto vozim levo i desno na a i d mi koci svaki put kad pretisnem dugme, dok kad vozim na strelice nece... sta da radim??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Windows 7 ne radi isto na 1GB i na 2GB RAM memorije. A da ne pričamo o Grafičkoj kartici koja je potrebna za takve igre poput GTA4 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Deo inventara foruma
|
![]()
e ovako kum je na svoj komp instalirao 7cu. kako da stavi toolbar na desktop kao sto moze i na winu xp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]()
Kada budem (vrlo uskoro
![]() 1. W7 64bit ce se prilagoditi novim komponentama 2. Ne gine mu reinstall (za koje verujem da je najlogicniji i najverovatniji izbor). |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Član
|
![]()
Imajući odavno iskustvo sa raznim windowsima, predlažem ti reistal. Proizvođači procesora redlažu reinstal kada između procesora postoji generacijski jaz, a ti si uzeo konkurenta, zamenio ploču...pa pre zbog toga svega čipset ploče drugačiji, što može dovesti do ogromni problema (čuveni BosD).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Član
|
![]()
gle moze da se desi ali ne mora da znaci... ja sam svojevremeno prebacio hdd sa jedne konfiguracije na Pentium3 konfu(znaci.. staro 10 godina
![]() pobrishi sve drivere i lepo instaliraj nove i verovatno nece biti problema... ako bude tek onda reinstaliraj mada je najverovatnije da ce raditi bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Član
|
![]()
Ljudi molim cas za reshenje..Treba mi serial key za windows 7 64-bita...Traje mi mozda jos par dana..Moj se izgrebao na kucishtu,a onaj na papiru sam izgubio..HITNO JE...Hvala unapred.. pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
windows, x64 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fallout 3 | Red Dragon | Role-Play | 2646 | 15.6.2020 22:20 |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Dear Windows Live Hotmail Customer... (what about linux users?) | stepanov | Slobodni softver | 10 | 19.8.2009 14:28 |
Windows Vista SP2 vs Windows 7 RC/RTM | Predrag Stankovic | Operativni sistemi | 16 | 28.7.2009 10:31 |