![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
danas došla profesorka iz predmeta "Primena računara u elektrotehnici" i pita šta je najbitnije za RAM memoriju, i sad, ovi ostali lupetaju i ja dignem ruku i kažem: "latencije", a žena me pogleda belo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2008.
Zahvalnice: 610
Zahvaljeno 434 puta na 256 poruka
|
![]()
Ljudi jel vi pricate o ETS Nikoli Tesli u Nisu? Ja sam upisao Boru Stankovic (gimnaziju) prirodno-matematicki smer. Ne bih je uopste menjao jer je društvo odlično! E sad sto se uce razne gluposti to je drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prichaju o Nikoli Tesli u Beogradu.
Gde bash Boru,krenuo si mojim stopama s tim da sam je ja napustio posle jedne godine. ![]() Nadam se da cesh i ti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato shto sam se preselio.
![]() Ne zasluzujesh da te one barabe od profesora predavaju. ![]() P.S.U drugim gimnazijama cesh naci bolje drushtvo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Član
|
![]() Citat:
2.)Turbo C 3.)Ja sam radio u Autodesk Inventoru 4.)Razne vezbe,crtanje slozenih predmeta u Inventoru npr. dizalica 5.)pa organizacija rada ![]() 6.)Razni procesi obrade na CC masinama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ekhmm, ovako ja mi kanda trebo sad izabrati neku srednju školu? A?
NEgo, ovako jel može neko ko je iz Banjaluke da mi kaže kakve sve škole imaju vezane za informatiku. Samo da ne bude gimnazija sa informatičkim smjerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Sass Drake (25.10.2009 u 2:00) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znam dosta o integralima a gimanziju neću sigurno. Šta će meni muzičko tehničko kad ću raditi sa računarima. Gimnazija je kao osnovna škola. Samo prošireno. Kad završim ništa ne znam a sve znam. Znači samo elektrotehnička škola. Zanima da li te sve škole na jednom mjestu ili su razbacane po Banjaluci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Deo inventara foruma
|
![]()
mene zanima elektro skola mihajlo pupin u novom sadu. racunarski smer (samo da mi ne upadne zatezalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Starośeđelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
|
![]()
E znam kako je u BiH, ali kod nas (Srbija) u ETŠ-u (smer elektrotehničar računara) učiš o računarima koliko i Duško Dugouško o raketnoj nauci.
![]() Jedino što se forsira je programiranje, sve ostalo o kompovima učiš sam gde god da stigneš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]()
MA makar se uči nešto vezano ,ali šta će meni u gimanziji da ja učim tehničko, muzičko i slično čime se neću nikad baviti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam ishao na prirodni smer 9. bgd. gimn. i mata je ubijala, ostalo je bilo manje vishe ok. geografija 4 godine, istorija valjda 3 godine, Muzicko i likovno samo 2 godine, i to ne crtanje i sviranje nego vishe istorija umetnosti (ponovo opsta kultura). Informatiku smo imali blokove, svakih 2 nedelje po ceo dan, shto je meni bilo ok, ali se ucilo samo osnovno, iako nas je u 3. i 4. profesorka terala da radimo korisne stvari kao shto je reinstalacija sistema, pravljenje sajtova, html, php i osh po neshto ko je hteo i tako da dalje, meni bilo dosadno, tako da sam ja bio kao tehnicka podrska u skoli za racunare, shto me je mnogo puta vadilo sa kontrolnih ![]() ![]() Sve u svemu, u pravu si da posle gimnazije ne znash nishta, ali ponovo, sve znash... Ja sam npr bez ikakvih problema upisao medicinu i sad guram bez problema, dok oni iz medicinske (ne svi, ali dosta njih) imaju dosta problema iako na praksi znaju sve, ali praksa je minoran predmet na mom faxu, nazalost... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Praksa je sve, šta ti imaš od toga da znaš šta je mjenjač i nnegove dijelove a ne znaš da mu zamijeniš mjenjač. Teorija bi trebalo biti usputna a najviše praksa raditi.
A što se tiče geografija, istorija, likovno, muzičko to su sve stvari koje meni neće trebati ako se vidim kao nekog ko pretenduje na kompjutere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Ali to su stvari opste kulture koja ce ti svakako trebati ako pretendujes da te smatraju za obrazovanog coveka a ne za magarca koji po ceo dan ne vadi nos iz kompjutera i nezanima ga bilo sta drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ko kaže da me ne zanim ili da ne znam. U gimnaziji se radi skori sve kao u osnovnoj samo opširnije. A lud sam za geografijo i istorijom kad sam polazio u školu znao sam gradivo za 7 razred(8 u RS). A muičko pa treba znati nešto osnovno ali da učim opere i koji su glavni likovi koje me 100% neće zanimati pa nisam lud.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
srednja skola, upis |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć za izbor srednje škole | GrofSuboticki | Opšta kultura | 85 | 31.1.2021 12:10 |
Rezultati upisa u srednje škole 2008/2009 | urke | Brbljaonica | 74 | 20.7.2008 15:23 |