![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo trcim odmah da protestvujem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Pa evo, demantovaće sliku veoma jednsotavno. Neka se uslika u originalu u identičnoj pozi, i malo različitih poza, neka prpusti neki private video na net, pa ćemo joj verovatni
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Ma sve ce to srediti DirectX 10.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
Ma bre neka se kolju.Ne zna se ko je veci sljam.Da li taj Kurir ili Ceca.
Samo sam odusevljen koliko su nisko pali.I Ceca i ti tabloidi.Prvo su napravili *****e nasoj reprezentaciji (mislim ni ona nije nesto,ali bar podrska kad je najteze nije teska) a sad posto nemaju sta drugo onda su nasli novu zrtvu.Mislim da je zalogaj prekrupan ali ovde mozemo da ocekujemo samo dobro po nas.Konacno su sve karte na stolu mozda ce ovaj narod da ukapira da su mu idoli bili ratni profiteri a dnevne novine obicni nepismenjaci koji rade po porudzbini.Da ne kazem nesto gore... |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Član
|
![]()
Ovo jeste montazha, uporedite listove nogu sa onim na drugim slikama, i ove "cudne" ostre senke na desnom guzu
![]() Sto se tice koncerta, svaka joj cast. Cecu mozete voleti ili ne, ali svaka joj cast brate - 150 000+ ljudi... i Marakana od pre 3-4 godine sa 100 000... Rispekt ![]() Ti ljudi tamo sto su bili na udaljenosti od 50 i vise metara nisu videli ni C od Cece, a kamoli si*e ili ****, dosli su zbog neceg drugog. Ne volim brate ove snobove sto se uzasavaju nad time sto je zena uspela... Pa sta? Zivi i pusti druge da zive i slusaju ono sto vole. Nije to nikakva kulturoloska ili socioloska katastrofa, niti neko ko slusa Stinga moze gledati ove druge sa visine. I jedni i drugi uzivaju u svom izboru, a kladim se da se tih 150+k ljudi te noci mnooogo dobro provelo i da su osetili mnogo jakih emocija. Masa ih je plakalo i smejalo se, a svi zajedno su pevali. Zena koja uspe da u zemlji od 10 miliona ljudi okupi i razveseli 150 000 pripadnika mog naroda moze da zasluzi samo cestitke, pa voleo ja nju ili ne. Rispekt ljudi, svet je jedno globalno selo - nismo mi nista gori ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
Слажем се са RaideR-ом.
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Član
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
Neki debil uradi montažu i još to objavi u novinama, pa onda neko treba da to demantuje?????????????? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: Doncha (19.6.2006 u 21:38) |
||
![]() |
![]() |
#29 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
pa ovajjj ne znam što se žali ta sesa uopšte
![]() ![]() krajnje vreme malo i ona da se zza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e da ipak treba je ceniti,,, žena nema pojma da igra, nema sluha, nema glas, ružna je, ali je želela da postane pevaljka i uspela je,,,recimo da je naj uspešnija žena na ovim prostorima (srazmerno mogućnostima i opštim vednovanjem uspeha trenutnim) i još mnogo više od toga, postala je neka polu boginja na ovim našim jadnim prostorima... ne treba nju napadati što postoji, ostali koji je slušaju treba da se zapitaju malo . . . |
![]() |
![]() |
#30 | |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
|
![]() Citat:
''Krivi smo mi sto smo ih pustili'' |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Ne shvatate da Ceca nije zasluzna zato sto je to sto jeste, vec dobar deo dzibera koji je navodno slusaju, takoreci obozavaju. Pre bi se moglo reci da turbo folk nije iskvario ljude, vec da je dobar deo iskvarenih ljudi (mislim na muzicku iskvarenost) prihvatio taj trend. I zato je on sada toliko mocan. . Odmah da se razumemo, ja nemam nista protiv ljudi koji slusaju Cecu zato sto im se to svidja, ali mrzim dzibere koji je odvrnu do kraja, a ponajmanje je slusaju, zato sto im se slusa. U stvari, covek da ih pita, oni ni ne bi znali da kazu zasto su odvrnuli muziku. Doduse sve mi je vise muka i od onih pametnih, kao moja kolegnica. Davi me vec godinama kako turbo folk nije dobra muzika. Pa dobro, nije dobra, ali ja sam se u sedmom razredu raspravljao oko toga, sad me mrzi da se smaram. Ipak, nije sve tako crno. Situacija je daleko bolja nego mracne 93-94 god. kada na TV-u nisi mogao da cujes ni Riblju Corbu, a kamoli nesto jace, bolje i kompleksnije. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
![]()
Bas ovakvim raspravama ona i dobija na popularnosti, kao da je ono u jutarnjem programu sa ispadanjem s..a bilo slucajno!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Veteran
|
![]()
Уф, турбо-фолк! Мука ми је више од њега!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Ma shvatio (bolje reci postovao) bih ja to sto je Ceca tako popularna da je to njena muzika, ali svaka pesma (mislim na muziku) je maznuta od turaka itd., a tekst je modifikovan po formuli "aha ova rec iz refrena (na turskom) podseca na MANTA (po srpskom), sa' ce M. T. da napravi nesto do toga"...
Drugim recima, kreativnost je ravna NULI... ali, Boze moj, dok ima ovaca bice i onih koji te ovce shishaju. |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
|
![]()
Aj nazdravlje, Ceca Celulit Spektakl veka - Ušće 2006
Ja nisam uspio nista da vidim neobicno na ovoj slici Cece, izgleda veoma dobro [ruzno]... Najbolje je bilo jutros kada sam na trafici vidio Kurir, hehe, na citavoj naslovnoj stranici Ceca i njena pozadina, hheheehehe, kako sam se okinuo od smijeha ![]() @Bobi Potpuno se slazem |
![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
A posle koncerta su srećni i zadovoljni otišli svojoj kućici...
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Veteran
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 214 puta na 130 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Stanite malo..... Ova slika stvarno izgleda realno ali bila ona realna ili fotomontaža mene ne zanima, zanimljivo je samo ovako nešto videti
![]() Kad se već razglaba o muzici.... Grand uništava današnju omladinu, bla, bla, bla...... Pa ako je tako, onda i metal uništava omladinu. Ne razumijem se sad u sve pravce metala, ali ima onih vrsta gde samo pjevaju satanističke pjesme i nešto o klanju i to već. Tehno uništava omladinu. Na raznim žurkama se najviše pušta tehno a uz nju je najlakše drogirati se, uzimati tabletice a tako su i neki počeli..... Rep/Hip-Hop uništava omladinu. Sve pjesme se vrte oko toga da više imaš para, k*rvi oko sebe, imaš svoje društvo i ti si glavni dasa u kraju, ko te dira - metak u čelo. Neko sa slabijim mentalnim zdravljem će tako i početi. Ljudi, svaka muzika može da iskvari i uništi čovjeka, samo ako se ne sluša kako treba. Eto, ja slušam tehno - ne drogiram se, slušam sve domaće osim starih izvornih i gusala - ne ponašam se nemorlano. Metal, iako ga ne slušam aktivno, dođe mi ponekad da odslušam poneku pjesmu ali ne nešto previše nasilnu - nikoga ne diram, nemam potrebu da majci sad prerežem grkljan u susednoj sobi itd. |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
|
![]()
Људи, ја сам весељак и обожавам да се опустим уз неку лепу народну музику, везану за љубав...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Otici cemo previse OT, ali...
Nije poenta umetnosti sta ona propoveda. Umetnost je umetnost, ona nije religija ili politika i uopste ne mora da ima neku moralnu ili nemoralnu definiciju. Umetnost je koliko si u stanju da dozivis slike, da imas impresije, ekstazu, skoro halucinacije, dok slusas umetnost i dok stvaras umetnost. Dakle, umetnici su i oni koji samo znaju da slusaju kako treba. Tako ja shvatam ono " Ziveti nesto", pa bilo da je to slikarstvo, muzika (nebitno kojeg zanra), svrljanje vodenim bojicama prstom po liftovima, snazan uzdah kad primetis da volis sve oko sebe, snazan uzdah kad primetis da mrzis sve oko sebe, uzivljenost... Da... mozda je sposobnost za uzivljavanje prva odlika koju ces da spoznas kod nekog umetnika. Sto se tice nekih metalaca satanista, mogu samo da kazem, iako sam metalac koji se trudi da bude sto bolji hriscanin, opet sam veci ekstremista od svih njih, jer to su ljudi koji o hriscanstvu (kao i o satanizmu) nemaju blage veze... Mislim, jednako je debilno izjasnjavati se kao satanista, nositi pentegram i odvrnuti Mitra Mirica u autu. Ti metalci i onako nisu metalci, vec ih to drzi god. dve, pa onda predju na drugu stranu. Sto se tehno-a tice, to stvarno ne mogu da nazovem muzikom. To je jedan ritam, koji se vrti u nedogled, sa semplovima koji uplivavaju polako da bi razbili monotoniju. A ne razbijaju je. Sto se hip-hopa tice, hip-hop je upravo to hip-hop... ![]() I da... muzika ne moze da iskvari coveka. Coveka kvari vaspitanje, a kasnije on kvari samoga sebe, kada se pravda vaspitanjem. Mnogo sam takvih sreo. Umesto da uzmu stvari u svoje ruke (sive celije u svoj mozak ![]() Tako priglupi, prihvataju i muziku. Da ne bi bilo mnogo OT, pitam se da li Ceca vise razmislja o najnovijoj slici koja kruzi net-om, o tome da li je zadovoljila ljude na koncertu, ili o tome kakvu ce pesmu sledecu da napise... Ups... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Gori u paklu, bedni skote... (zavisnost od racunara) | Smoke | Brbljaonica | 141 | 8.5.2007 22:07 |
x264 kodek, ko ga je od vas sve isprobao i šta kažete o njegovom kvalitetu? | Kostarum Rex Persia | Video/TV softver | 29 | 8.10.2006 1:22 |
Kako putpuno izolovati Linux od Windowsa | The Finest Serbian Since '82 | Operativni sistemi | 9 | 31.3.2006 23:52 |