![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 27.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam rutrer edimax Br 6204wlg,i imam prikljuceno 3 drugara,treba mi program za gledanje ostvareni internet saobracaj,da vidim gde idu 30 gb za 10 dana
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Teško da ćeš moći da vidiš koliko ko od njih skida... Jedino da pogledaš u opcijama rutera da li ima neka sekcija za statistiku i slično.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Ne znam ni jedan ruter da ima opciju limitiranja ili provjere saobracaja za svakoga klijenta, jedino da se instalira Netlimiter na gateway masini i da se tako kontrolise i provjerava. Ili da se instalira na svakome racunaru posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ima, neki (obično oni bolji) imaju tzv. QoS.
Inače, tu je i Load Balancing baš za to što si ti napisao gore. Opet, naravno, nema ni ovu opciju svaki ruter... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kaspersky Internet Security & Anti-Virus 2010 9.0.0.459 Final | rogi23 | Zaštita | 116 | 18.12.2009 1:00 |
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti | donator99 | Internet usluge | 60 | 17.9.2009 18:17 |
SBB uvozi internet iz inostranstva? | Bryan Fury | Internet usluge | 32 | 2.12.2008 19:33 |
Sharing internet connection i LAN. | diablo_ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 30.7.2007 18:34 |