![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1361 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
Nema tamo ničije vojske danas, pošto je to granični pojas. Na aerodromu su uništene piste, podzemni deo je ostao netaknut, ali su ga vrlo stručno ošerupali za sve ove godine pa ... da kažemo na tvoj način, malo je "zapušten"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
Član
Član od: 1.10.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 19 puta na 8 poruka
|
![]()
E.. Васиљевићу.. сад ћеш рећи да те мрзим :d
Подземни објекти су оштећени експлозивом, нису порушени но је постављена количина експлозива да направи пукотине у структури, што је исто као да су га потпуно уништили |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
S obzirom na postove,izgleda da ima neko ko je odatle.Ako je tako,bilo bi lepo da postavite koju sliku,bio bih vam zahvalan.Proslo je 20 god.jedva se secam kojecega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Starosedelac
Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
|
![]()
@lzaLazarevic:
Podatak prenet sa jednog sajta na kom ima jedno 200 strana postova sa gomilom slika i podataka i to od ljudi koji su bili tamo. I ako se ne varam, podaci su glasili da su minirane samo piste i oštećeni ulazi u podzemni deo, ostatak je dobro očerupan i nije bio diran. Sad, ako mene lažu ljudi i ja lažem tebe, šta da ti kažem ![]() I što bi me mrzeo, nije ovo nešto da se mrzimo. Jednostavno prenosimo mišlljenja i informacije, uvek se nešto nauči i vide i drugačija mišljenja a to je sasvim OK. A za one koji bi da vide temu, na google, pa ukucate: Enigma JNA - Podzemni Aerodrom "Željava" i sigurno prvi link je tražena tema ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Član
Član od: 1.10.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 19 puta na 8 poruka
|
![]()
Пре онеспособљавања сам неко време провео тамо.
Баш та теме на ТОМ форум ме је подстакла да одем поново. Нити сам га волео раније, нити сад., Кућа ко кућа, само што мало вееелика. Поздрав |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja mislim da ovi naši treba dobro da razmisle o ovom modelu: Kawasaki ki-100. To je moja omiljena marka!!! Naravno posle J-10!!! Mada je moj favorit Vulcano, ali ne pitam se ja!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Veteran
|
![]()
pa da najbolje im je motornjak.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Veteran
|
![]()
zanima me sta se tacno zbiva sa nasim Hindovima(mi-24)?
na vikipediji nesto kao cekaju remont... da li ce uopste opet leteti... i da li ce ih zameniti neki novi? sta bi bilo najbolje za nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na viki pishe i da uzimamo nove Migove hehehe....verovatno su na remontu a mozda se uzme i josh jer kako kazu nashe pametne glave, buduci neprijatelj je terorizam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Veteran
|
![]()
mozda su dobili ideju od hrvata da cuvaju tudji vazdusni prostor pa da zarade od toga...
steta za nase hindove u kom su sad stanju... trenutno nemamo nikakav borbeni helikopter za podrsku kopnenim trupama, mada nemamo ni dobro branjen airspace tako da nam dzaba...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() A nije lako čuvati tuđ air prostor. Postoji mali milion situacija gde mogu namerno da se isceniraju incidenti koji bi naveli čuvara da reaguje. Zato: u se i u svoje kljuse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.234 puta na 1.273 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
U vezi nasheg ratnog vazduhoplovstva bolje da prodamo one krsheve od Mig-ova starih 30 i vishe god. i kupimo solidne rakete zemlja-vazduh. A kakve veze uopshte ovo ima sa kompijuterima !?!?!?!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Ловце мораш имати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jest, ako budu trebali avioni ne trebaju nam migovi. Dovoljni su paraglajderi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nisu vishe stari 30 godina, a drugo lovce morash a imash, hteo ti to ili ne. Naravno ako si pun para ne trebaju ti lovci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi, šta je ovo?
|
![]() |
![]() |