![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1301 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Deo inventara foruma
|
![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (13.9.2009 u 20:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1306 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
|
![]()
@Dzonihsv
Svaka cast za predivne slike.Nazalost,nisam mogao da idem na aero miting jer sam radio.Slikama si,bar donekle,docarao kako je bilo na aerodromu.Nisam hteo da ti lupam zahvalnice na svaki post,vec,evo ovako zelim da ti se zahvalim. ![]() Ako imas jos neke zanimljive fotke,postavi ih da i mi malo uzivamo. A,evo nesto sto sam sinoc gledao,skroz zaboravivsi na aero miting.Nije mi bilo lako. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7Y7cujSiqW4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Solidan miting, samo su posle sjajnog pocetka kada je nasha kompletna vojna avijacija bila u vazduhu
![]() Odusevio je F16 i Spanski "sleper", gripen je bio solidan, ali s obzirom na velicinu (baaash je mali), i da smo bili predaleko, nismo mogli lepo da ga vidimo... Izlozba je bila sjajna, moglo je da se sedne u sve domace avione, stranci bili na nivou, raspolozeni da dele informacije i popricaju sa ljudima... Shto se tice prevoza, ishlo se organizovano kolima ujutru, tako da smo do bataje stigli za 20min, vratili se do nbga za 20min, nigde guzve..naravno, kad se krene na vreme...isli smo peske sve skupa 100m od parkinga do stajanke |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema na čemu Dekip.
A prevoz katastofa, ko je krenuo u 8 ili 9 max i nekako je mogao da prođe, svi koji su išli kasnije su išli skoro do Batajnice pa onda pešaka. Prvo neviđena gužva, drugo, mali broj autobusa za sve ljude (a ovi iz ministarstva apelovali da se ide GSP prevozom!). Jeste bilo zeznuto, sledeće godine idem autom i samo autom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
Ko je išao kolima ništa mu nije vredelo, pešaci su ih ostavili za sobom. Idiotski je da kolima stižeš do cilja sporije od pešaka, ali i to se desilo ![]() Koliko čujem i čitam na vojnim forumima, osim Danca ništa specijalno nije bilo da se vidi. Ni Tajfun ni Miraž nisu leteli, nije bilo simulacije dogfighta... deluje mi da je ceo nastup bio praznjikav. Ja sam ispucala 420 fotki, srećom sam imala press pas pa je bilo ekskluzive, videću da nešto od toga postavim naknadno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Kažem autom jer ako se krene ranije, lagano se prođe i nađe se mesto za parking a još će mi biti 200x lakše da se vratim a ne zamalo da ostanem i dočekam noć u Batajnici jer je svaki ali svaki bus bio prepun. Na pretposlenju i poslednju stanicu dođe prepun... propast. Dobro sad, bilo pa prošlo. Daj posle koju ''ekskluziv'' fotku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Banned
|
![]()
Eh kada se samo setim vojne poste 1205 jedinice vojne policije na Batajnice daleke 1992, tada niko nije zurio na mitinge. A bilo je onda "dogfihtova"...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.203 puta na 7.165 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 219 puta na 140 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 219 puta na 140 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Ja sam kola parkirao jedno par km pre, gde je bio organizovan prevoz busom. Koliko ja znam, leteli su i EuroFighter i miraz. Imam i ja nesto malo fotki, pa cu ih podeliti s' vama. P.S Nisam trebao ici kolima, jer mi je neko ogrebao audija, doduse ne puno, ali je ipak nacinjena steta. ![]() Motorom je najbolje, oni su se parkirali odma ispred ulaza... ![]() Poslednja ispravka: La.Prestige (16.9.2009 u 19:19) Razlog: bili su - leteli su... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1318 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Razglabate ceo dan kako ste došli na aerodrom koji svakako nije u naseljenom mestu i nema dva hektara. Dajte još slika. Iris pomenu neki štek od oko 400 komada.
Evo ja da Vam kažem kako je to bilo "98. u Lađevcima. Stao sam kolima u neku njivu na kilometar od ulaza u kompleks aerodroma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 643
Zahvaljeno 326 puta na 216 poruka
|
![]()
Ako neko želi da postavi svoje slike sa aeromitinga, može to ovde da uradi: http://www.aviapedia.com/photos/main.php
Tu se nalazi veliki broj odličnih fotografija aviona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Miting je bio odlican, shteta shto Mirage i Eurofighter nisu leteli. Mogu reci da su me danci odushevili a i Gripen nije bio losh. Slazem se za Gripen, majku mu mnogo mi je neshto sitan, ali me je eurofighter odushevio. Mnogo je veci nego shto sam mislio. Ne bih se bunio kada bi i njih nabavili (da kao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
avijacija, avioni |
|
|