![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1241 | |
Član
Član od: 12.11.2007.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
srbinu najveci 'vuk'. Svako gleda svoj interes..Kontamo da nemozemo protiv svih oko nas .Da smo suvise mali za tako nesto..Pa udaramo jedni na druge..Sto je btw " mnogo lepo ". Ko ce koga ako ne svoj svojega... A procitoa sam da treba da vratimo iraqu neke avione s' remonta...Hm zanimljivo i da je posao placen unapred...Jel ce morati iz RV da se nadoknadjuje ovo ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 | |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 219 puta na 140 poruka
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: Silent Otto (1.9.2009 u 20:38) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Član
Član od: 1.10.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 19 puta na 8 poruka
|
![]()
Завршили су по разним магацинима, расклопљени нешто у Моми нешто у Утви.
Један је бијо испред музеја али је склоњен. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Далеко одосте...
Ја не желим да сазнам да ли Кинези знају да ратују. Амере сам упознао стицајем околности и они су ми довољни. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Član
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 174
Zahvaljeno 93 puta na 58 poruka
|
![]() ![]() Opet mora da se misli i na to u kakvim cemo biti odosima sa Kinom u sledecih desetak godina. Slanje pilota i mehanicara na obuku cak u Kinu i kupovanje raketa i ostalog naoruzanja od njih i nista nam ne garantuje da oni nece prestati sa tim projektom za par godina. I stacemo onda nismo vise u stanju nikakve delove sami da proizvodimo sto svako moze sam da zakljuci. Cale dok mi je radio u firmi "21. Maj" bio je direktor za razvoj tehnologije i radili su motore Viper 1 i 2 za Galeba po licenci i to jedva cak i uz pomoc Aerospecijala iz Francuske kako bi tek danas. Ja se slazem sa ostalima da bi najbolje bilo uzeti jednog lepog dana modernizovane MiG-ove 29 koji su u nasoj vojsci vec dobrih 30 godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
I to je uradila grupa srpskih hakera, tamo posle bombardovanja, 1999. Ušli su u onu bazu iz Top Guna ![]() Pričao mi profesor sa Bostonskog univerziteta koji mi je predavao Internet Law Cyber Warfare lekciju u okviru toga... Je li ko čitao vijesti ovh dana? Irak traži da im vratimo 20tak migova 21 koji su poslati u SFRJ na remont ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma nisam mislio bukvalno uhakovati nešto. Nego su sposobni kao špiuni i sl. Ima dosta dokaza da su Kinezi Amerima naneli dosta štete.
Što se tiče ovih Iračkih aviona, samo smo se mi pravili ludi. Niko njih nije zaboravio osim nas. Uostalom ovi silni ugovori sa Irakom nisu slučajno napravljeni sa njima. Prebiće se to sa njima na drugi način. Dobiće oni Laste, i drugo naoružanje, samo što neće da ih plate. To će nas obične građane koštati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 219 puta na 140 poruka
|
![]()
A tih davnih dana 1991. god. pričalo se da se ispod cirada nalazi isti broj aviona ali navodno Libijskih MiG-23.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.234 puta na 1.273 poruka
|
![]()
Dva Mig-23 farbana u neku pustinjsku kamuflazu su stajala u remontnom zavodu Moma Stanojlovic, cak smo ih nekoliko puta videli da lete u nocnim satima (zivim u blizini aerodroma). Da li su jos uvek tamo, ne znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Ja sam se '98. na aeromitingu u Bataji slikao pored MiG-23. Neka polupustinjska kamuflaža ako se dobro sećam. Potražiću baš tu fotku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Član
|
![]()
Деветнајст дватесеттројки је дошло у Sfrj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Veteran
|
![]()
ako su jos kod nas i u dobrom stanju (sto sumnjam, al aj') bolje da ih zadrzimo pa "ceramo" a njima damo jedno dvajes' lasti...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Član
|
![]()
Не, вратимо им њихове кршеве и продамо Ласте.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Član
Član od: 12.11.2007.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
^ ali vecina tih krseva nije u voznom stanju...
Oni su nama dali te avione na remont..da bi ih oni kasnije koristili valjda(?) Ne bi me cudilo da moramo i da iz naseg rv-a damo te avione..Mirisem skandal ovde...mada iskreno ne bih voleo da do skandala dodje, posto nam je Iraq bio na neki nacin saveznik. Njima smo prodavali mnogo stosta.. Bili smo nekad u dobrim odnosima, pa onda sto ne bi i dalje ostali...Nek' zazivi ova saradnja i da u plusu budu obe strane. (ziveli ,cug cug cug) Isto da se zna da je i Amerika posrednik u trgovinskoj razmeni oruzja Iraq-a sa Srbijom. XD A sto se tice tog hakovanja...Nista nije nemoguce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Član
|
![]()
Има једна мала зачкољица, Ирачани тврде да је ремонт плаћен а наши тврде да није..
Видећемо шта ТАТА каже ко је у праву ![]() Посредством ТАТЕ ми смо Ирачанима отписали добар део дуга из времена sfrj., За узврат смо добили неке послове. Poslednja ispravka: LazaLazarevic (3.9.2009 u 14:37) Razlog: Допуна |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je veoma sumnjivo shto nakon 20 godina neko trazi da se vrate migovi. Kako to da se 20 godina zaborave lovacki avioni na remontu...i to josh da se sete nakon okupacije Amera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
Član
|
![]()
Неко од политичара их је подсетио да су авиони код нас и да нам сметају.
Нисам сасвим сигуран за име али мислим да је у питању Главни. Током свих дешавања у Ираку није немогуће да су их заборавили, сад дал` случајно дал` намерно., Али је сигурно да покушавају извући неку корист из тога, Ирачани. А.. да.. били су нам дужни... непар милијарди (несмем написати мој омиљени израз за ову валуту) долара. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1259 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma ja vam kažem, videće te šta će da bude. Mi pametni otpisali takav dug, a oni glupi setili se krševa. ma biće tu kompenzacija: tri laste za jedan mig 23.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
avijacija, avioni |
|
|