![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li je stetno po racunar cesta reinstalacija Operativnog Sistema?
Ako je stetna, napisite koji hardware-ski delovu racunara najvise trpe stetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedinu štetu trpi instalacioni disk i tvoj mozak. ma kakva crna šteta. Nema
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Djordje Turjacanin na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK hvala....imam problema sa racunarom pa je jedini nacin reinstal.
Bas me briga za disk i mozak (vise za mozak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 13.7.2009.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ja vrlo cesto radim sistem sebi a sada sam poceo i prijateljima,komsijama....Slobodno reinstaliraj sistem....PoZz!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
^ A што би ти често реинсталирао систем? Па ти користиш најмоћнији систем од кад постоје системи. Виста, зар не?
![]() Едит: Мада се из твог поста не може лако закључити да ли често радиш на себи или на рачунару "оправку" система. Poslednja ispravka: Orvel (13.8.2009 u 18:22) Razlog: Недоумица... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.11.2005.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 716 puta na 542 poruka
|
![]()
Pa videlo dete da se lako instalira pa sad instalira svaki put kad izbrise kantu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 13.7.2009.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Po meni je Vista najmocniji sistem,radim sistem zbog redovnog odrzavanja racunara,imam Vista originalan disk tako da nemoj da brines nisu mi blokirali Product Key,i da su mi obrisali postoje aktivatori!!!!Imam tri kompjutera jedan notebook(Vista Home Premium OEM) Desktop(Windows 7 Kineski RTM) Desktop 2 (Vista Ultimate OEM) .Pozz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Значи редовно одржавање система подразумева да "радиш" систем сваких нпр. месец дана? Какав је то систем одржавања "најмоћнијег" система?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 15.8.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Da li ima stete?
Ih, kako nema? Gubis vreme, zivce, i formatiras hard.....mnogo puta...... Ne trpi hardware nista. Ma jok! Taman posla. Onaj koji mi kaze da hardware ne trpi stetu prilikom podizanja sistema, ja cu nos da mu polupam jer drugiim ljaljnima puni glavu glupostima. Trpi HDD najvise jer se formatira stalno, ume da se razmagnetise, pretrpi strujni udar jer tad vuce struju najvise....... Ume i da crkne. A tad ces da kupis nov HDD jer si pametan i stalno rusis sistem. Ne verujem kakvu si glupost lupio ti sto tvrdis da hardver ne trpi stetu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
@ Max Killjoy
Posto vidim da si pisao u ranu zoru tvoj post treba uzeti kao posledicu umora i neispavanosti, sto je olaksavajuca okolnost jer si se tako nalupetao da to nije normalno. ![]() A sto se tice onog za nalupavanje nosa, mislim da si pogresio forum. Savet je da probas neki drugi forum posto tamo sigurno ima sadrzaja koji bi te vise zanimali i odgovarali tvojoj licnosti, bar sudeci po tvojim postovima. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
saleSK (20.8.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|