![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.1.2009.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam problem sa laptopom.Koristim linux opensuse.Neće da mi se uključi malo dugmence za wireless konekciju na laptopu.Kada ga pritisnem trebalo bi da zasija plavo ali ništa se ne dešava.Kada sam koristio win vistu dugme je htelo da se uključi normalno.Da li mora u linuxu da se uključi kartica ili tako nešto??
Inače laptop je HP 530. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 6.1.2009.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Nema ništa, u toj temi pričaju o windows xp a ja imam linux
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Primetio sam da imas Linux, ali sam ti dao link ka temi jer mozes naci neke "cake" koje su ti mogle pomoci ali ocigledno nisu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Bežični Internet - problem sa signalom | renato21 | Internet usluge | 15 | 14.7.2008 23:01 |
problem sa SBB-om, postavljanje kablova na krovu, tehnicko pitanje | djekicen | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 6.4.2008 17:08 |
Problem sa rezacem na laptopu | dare986 | Nosači podataka | 3 | 2.4.2008 20:32 |
problem sa zvukom na laptopu | m@chine_engineer | Kvarovi | 5 | 15.11.2007 9:25 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |