![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Novi član
|
![]()
pozdravim svima na forumu
![]() ja koristim tuneup utilities 2008/2009 glary utilities ccleaner Ashampoo PowerUp 3 Ashampoo WinOptimizer 5 od zastite imam NOD32 super anti spyware spyware terminator ad adware 2008 spybot search and destroy za surf korisim firefox ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Sta ce ti toliki programi, verujem da ti je racunar dosta usporen.
tuneup utilities 2008/2009 ccleaner Od zastite NOD32 spybot search and destroy - mada ja nikad nisam koristio ovaj program Ovo ostalo ti je nepotrebno. Preporuka ti je da skines Malwarebytes i da ostavis super anti spyware i samo po potrebi da ih ukljucis kad oces da proveris sistem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Novi član
|
![]()
imam malware byte
razlog zasto imam toliko programa je preko Ashampoo WinOptimizer 5 i Ashampoo PowerUp 3 sam uspeo da podesim vistu super tuneup koristim za reg glary utilities za reg i privaci i jos nesto ccleaner sa ciscenje Advanced WindowsCare V2 Personal nikad i ne pokrecem i mogu ti reci da komp radi super nemam problema godinu dana mi vista radi super ako ne i vise mada nekada zna da pokida zivce jaooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Član
Član od: 4.1.2008.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 57 puta na 21 poruka
|
![]()
Kao antivirus koristim NOD 32 i jos me nije iznevjerio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.183
Zahvaljeno 1.323 puta na 1.095 poruka
|
![]()
Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.506
ZoneAlarm Free 8.0.298.000 Ad-Aware AE 8.0.0 System Mechanic Professional 8.5.5 Desktop Maestro 2.0.0.332 |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Novi član
|
![]()
dali neko zna neki program koji skenira comp i obavesti te koje drajvere moras da updatejus a da on sve to sam uradi.da skine drajvere i da ih sam instlira
ako znate na sta mislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Član
Član od: 24.2.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 27 puta na 26 poruka
|
![]()
Uniblue 2009 to ti je paket od 3 programa ukupna velicina mu je 6.8 mb
sastoji se od driverscanner,registrybooster i speedupmypc tebe konkretno zanima ovaj prvi (driverscanner) on ti skenira komp i posle ti kaze da li su ti zastareli drajveri i da ti link sa koga ces da skines.Nadam se da sam pomogao ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milos_B na korisnoj poruci: | ||
The Leader (9.5.2009) |
![]() |
#568 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kakva vam je gdata total care. Danas sam na vbulletin sajtu video da ima najbolji detection rate (cak 99.8%) da li je vredna testiranja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Novi član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Takvi programi za skidanje drajvera nisu dobri, jednostavno ne znas ni koji drajver skidas ni odakle i mozes da s****s sistem. Najbolje da odes na sajt proizvodjaca i skines najnovije drajvere, ili ako ne mozes da nadjes neki drajver, recimo za kameru ili slicno, onda preko windows update.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je bas taj uniblue za***** system kada mi je skidao drajvere za grafu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mora da znači da je taj program. Primera radi meni najnoviji drajver za grafičku sa proizvođačevog sajta ne radi pa moram da koristim stari i čekam sledeću verziju da ponovo probam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Danas sam gledao na youtubeu review panda antivirus pro 2009 i dobro se pokazao. Zatim sam otisao na njihob sajt i naisao na jedno jaaaaaaaaako zanimljivo resenje. To je Panda USB Vaccine probaj te obavezno i javite utiske
![]() Poslednja ispravka: NIx Car (12.5.2009 u 7:16) |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Član
Član od: 24.2.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 27 puta na 26 poruka
|
![]()
To sto kazete da je ovaj program Uniblue nevalja to je cista glupost,meni je uvek radio sve super i nisam imao problema,sto se tice bezbednosti drajvera
tu nisam imao nikakvih problema a imam i drugara koji ga isto koristi i on nikad nije imao nikakvih primedbi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Preneki dan kada sam skidao krek za neki program nod mi je nasao i virus i (kaze) uklonio ga je. Ja ono super ali onda problemi. Microsoft update crko totalno (pisao sam tehnickoj podrsci microsofta i oni se jadni i dalje pate oko mene) skenirao sam i sa malwarebytes i on mi je nasao 3 trojanca i uklonio ih je a onda mi se stalno prilikom podizanja wina desava da mi se "izbace" dva prozora (jedan za audiodeck a drugi neki microsoftvog foldera). molim za pomoc... ali ne zelim da rusim sistem
EDIT: evo i mbam loga Poslednja ispravka: NIx Car (14.5.2009 u 19:12) Razlog: mbam log |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 707 puta na 496 poruka
|
![]()
Po ovome je mbam uspesno ocistio problematicne fajlove, tako da ne bi trebalo da imas problema. Skeniraj sistem Hijack This-om, ali mu prvo promeni naziv fajla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo log od hjta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Starosedelac
|
![]()
posto idem na duzi put racunar mi nece biti uopst paljen 6.meseci.
dali imamte neki savet da nesto treba da uradim povodom toga ,nepokretanje racunara 6.meseci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Deo inventara foruma
|
![]()
jao baso mrkalj hvala ti puuno sto si me resio tog sugavog malware-a.
@kureeee kako to mislis to sto se racunar nece pokretati 6 meseci |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
održavanje, zaštita |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zaglavljivanje ili restartovanje računara | Rocker | Kvarovi | 2247 | 31.8.2021 15:03 |
"Mreženje" dva računara, 10m udaljeni. | Deusdies | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 20 | 4.7.2010 21:52 |
Adrese sa modelima prenosnih računara | nikolam | Prenosni računari | 7 | 18.1.2008 17:38 |
Kontrolisanje računara u LAN-u | M1los | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 14.1.2008 23:47 |
Zaštita i održavanje... | rapha | Zaštita | 16 | 15.12.2005 4:41 |