![]() |
![]() |
![]() |
#721 |
Starosedelac
|
![]()
Lokpikove (i to dosta njih) možeš uvijek da kupiš u Brumi, kod lika koji se, čini mi se zove Odhil ili Olav. Isti lik koji kupuje ukradene stvari.
Ja imam jedno drugo pitanje. konačno sam se nakanio da radim questove za Dark Brotherhood i zapeo sam na trećem. Treba da se kroz kanalizaciju provučem do zatvora i likvidiram nekog zatvorenika. Problem je što, kad uđem iz kanalizacije u Sanctum odslušam priču dva stražara i počnem da se šunjam prema ćelijama iza prvog ćoška me čekaju četvorica. Sneak mi je oko 75, ali ono je potpuno osvijetljeno i svaki put me vide. Ima li neka fora da se dođe do zatvora a da se ne mlatim sa stražarima? Iskreno, prejaki su momci za mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
@Corwin
Ne secam se da je bilo toliko strazara ali bilo je izazovno bez invisibility-a. Ako ne mozes sneak-ovati kupi spell, makar od 15 sekundi pa neces imati problema. @G.O.R. Imas nekoliko na http://www.oblivionsource.com/ a mozes i naci na official forumu http://www.elderscrolls.com/forums/i...hp?showforum=3 i naravno google. Inace za konjski oklop treba da nadjes neki illegalan izvor posto se to placa...mada jedan lik je jednom postovao link ka rapidshare-u, samo onda nisam skinuo a temu su odmah brisali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Novi član
Član od: 26.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sorry mozda je neko pitao,ali ko ce pregledati ovoliko ?!
Dakle zasto ne-mogu da ukljucim AA i HDR istovremeno,tako da dolazim do dileme na cemu bolje igra izgleda.Za koju opciju ste se vi odlucili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Zato što nVidija još uvek ne podržava AA+HDR istovremeno, čitaj malo opise hardvera u SK
![]() Dakle za sada to mogu samo Radeoni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Veteran
|
![]()
Koja vam je omiljena rasa u Oblivionu. Meni je Imperial, a vama?
Poslednja ispravka: phoenix[illusion] (19.5.2006 u 22:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 201 puta na 110 poruka
|
![]()
Dark elf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Član
|
![]()
Ako si ubio oba spijuna, then your work is done
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Član
Član od: 3.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Igram tek tri sata i imam problem sa glupim sajdkvestom blizu Kvatcha... Onaj tip sto me moli da ubijem 6 medveda koji mu ubijaju ovce. To sam uradio i krenuo nazad u njegovu kucu po nagradu, ali mu je kuca sada zakljucana (a pre nije bila). Kako da udjem nazad u kucu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Starosedelac
|
![]()
Stisni T i čekaj dok se čovjek probudi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zabo sam se na dve misije, pa ako neko zna da mi pomogne...
Prvo main quest kad treba da nadjem spijune u Brumi. Neki baja me poslao da ubijem nekog spijuna, dal se zove Jearl i od nje sam uzeo Jearl Orders. Taj baja mi posle rece da treba da nadjem i ubijem jos 2 spijuna (ne znam da li u ta dva spada i ta Jearl). U svakom slucaju gde da nadjem ovog drugog, kako se zove ili sta vec? Drugo je quest za mages guild, kada treba da odem u neku pecinu i da otvorim neki djavo tamo bacanjem 4 magije. Jedna je fire, druga frost, treca drainuje magicku, a cetvrta mora da uradi fortify magicka... koji spell da iskoristim za tu cetvrtu i gde da ga nadjem? Pomagajte posto sam se uzasno smorio (ne zbog ovih questova) nego zbog same igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Član
|
![]()
Zasto igras ako te smara?
U dva spijuna spada i Jearl, drugog je malo problematicno uhvatiti ako ga nisi nasao prvi put (kao sto ja nisam). Meni se resilo samo od sebe, trckarao sam u okolini, pricao sa jednim beggar-om i on/ona rekao/la da je vidjao nekog u kuci. Jos sam setao, i neko me odjednom napadne! Znaci spijun ce te napasti 'on sight', sto bi znacilo da je ispred kuce dobro mesto za cekanje... Ne secam se tacno, ali imas scrollove koji ti trebaju i onaj lik pored ce ti prevesti sta treba da uradis...ne znam da li je vazan redosled, meni je uspelo iz prvog...SIGURNO imas scroll, a mozes imati i spell, verovatno nije vazno koliko je jak, samo da ima taj efekat...i cini mi se da nije bilo 'drain magicka' vec 'damage' |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Deo inventara foruma
|
![]()
1. da cekam spijuna kod koje kuce?
2. magiju za drain magicka sam odradio, treba mi ona za fortify magicka... tacan naziv spell-a ili scroll-a i ako moze hint gde da ga nadjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Član
|
![]()
1. Kod kuce Jearl-a u Brumi.
2. Ne secam se, ali imas scroll u onom chestu kod ulaza u onu sobu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno je mislio u onu sobu gde se nalazi taj "neznamnijasta" sto treba da otvoris putem tih magija...? Ajde jos jednom cu da pretresem celu pecinu. Kad bi se neko setio kako se zove taj scroll ili magija?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() @Patton Da, kod ulaza u tu sobu ako se dobro secam imas stol, stolicu, chest i onog lika koji prevodi. Jos jednom, nije vazna magija vec efekat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
A sta mislite o bespravnoj gradnji?
![]() Ja do sad nisam cuo za dva oblivion-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Veteran
|
![]()
Ma mislio covek da se igra zove oblivion, a pravi naziv je Elder Scrolls, a Oblivion podnaslov
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
elder scrolls, oblivion, tes |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls Online | Angelo Serafin | MMORPG igre | 1190 | 18.1.2024 23:55 |
The Elder Scrolls Online - Balkan Community | LjutiNordijac | Online susreti | 1 | 5.3.2013 19:29 |
The Elder Scrolls Online | Andross | otpaTci | 1 | 3.5.2012 20:35 |
Elder Scrolls MMORPG | donator99 | Mrežne igre | 10 | 14.11.2007 10:42 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |