![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma nemoj... :P
Mislim na to da je negde drugde izasao... ![]() Inace, izasao je u Nemackoj i to na nemackom. Ovo je engleska verzija, ona koju vecina ocekuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Član
|
![]()
Pojavio se i treci trejler za novi Star Trek film.
trejler mozete pogledati ovde i ovde neki bolji kvalitet za sva 3 trejlera ovde Poslednja ispravka: Iris (12.3.2009 u 22:25) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dark mesiah na korisnoj poruci: | ||
Eddy (18.3.2009) |
![]() |
#163 |
Član
|
![]()
The Year One
Release Date: 19 June 2009 Genre: Adventure | Comedy ![]() When a couple of lazy hunter-gatherers (Jack Black and Michael Cera) are banished from their primitive village, they set off on an epic journey through the ancient world. Ovo izgleda obecavajuce. Smejem se kad samo pogledam sliku. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dark mesiah na korisnoj poruci: | ||
player1 (18.3.2009) |
![]() |
#164 |
Član
|
![]()
The Informers
RD: 1 May 2009 Genre: Crime | Drama | Thriller ![]() Tagline: Greed is good. Sex is easy. Youth is forever. Plot: A multi-strand narrative set in early 1980's Los Angeles, centered on an array of characters who represent both the top of the heap (a Hollywood dream merchant, a dissolute rock star, an aging newscaster) and the bottom (a voyeuristic doorman, an amoral ex-con). Connecting the intertwining strands are a group of beautiful, blonde young men and women who sleep all day and party all night, doing drugs -- and one another --with abandon, never realizing that they are dancing on the edge of a volcano. Trejler(apple) ili Trejler(movie-list) Na osnovu trejlera i ocene 407 ljudi koji su vec glasali na imdb, ovaj film ce biti dobar... ostaje da se vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam video na youyube-u da treba da izadje film half-life i Halo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0889583/
Novi film Sacha Baron Cohen-a... znaci jos smejanja i neocekivanih situacija. Ne znam bas kako ce ovo da ispadne jer je Borat = BORAT! ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Deo inventara foruma
|
![]()
24. juna stize 2. deo transformersa i tako te fore......
http://movies.apple.com/movies/param...-tlr1_720p.mov trailer........ Poslednja ispravka: RUSuper (18.4.2009 u 12:01) |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
Imas temu "Coming soon" nevidim zasto su Transformersi toliko posebni da imaju svoju temu, ali ajde ako moderatorima ne smeta, ne smeta ni meni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno zato sto tamo svaki drugi detalj radjen uz pomoc kompjutera.A i shvatio sam da ovo nije deo gde se pise o filmovima na fazon Crnog Gruje.Nego o ovakvim,slicnim transformersima i tim cudima....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Ako film i CG sekvence iole valjaju, lako ćemo otvoriti posebnu temu posle premijere. Mada da se ne lažemo, i obzirom na šta je ličio prvi deo i da Michael Bay režira i ovaj nastavak - sve će da se svede na gomilu eksplozija i idiotsku bitku u poslednjih 15 minuta filma. Izeš ti budžet filma i sav CGI na svetu kada nije iskorišćeno ni pola mogućeg potencijala! Nadam se da grešim, ali ipak pričamo o produkciji Stivena Spilberga...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
Borowatz (30.4.2009) |
![]() |
#173 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trailer izgleda primamljivo,ma da sto jes',jes' prvi deo je bio bedan sto se akcije tice....sve neka prica i zbrka zbog obicnih naocara i glupe kocketine,nadam se da ce da bude nesto bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Član
|
![]()
Moon
![]() trailer Astronaut Sam Bell has a quintessentially personal encounter toward the end of his three-year stint on the Moon, where he, working alongside his computer, GERTY, sends back to Earth parcels of a resource that has helped diminish our planet's power problems. Extract ![]() Trejler Joel, the owner of an Extract plant, tries to contend with myriad personal and professional problems, such as his potentially unfaithful wife and employees who want to take advantage of him. Novi film Mike Judge-a (Office Space, Idiocracy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
Samo ću reći sledeće:
A Drawn Together DVD movie is currently in production and will be released in December 2009! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]()
Ne koliko ja znam. A i što bi ih neko zabranjivao?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Član
|
![]()
Land of the Lost (2009)
Trailer ![]() Genre: Adventure | Comedy | Sci-Fi Release Date: 5 June 2009 (USA) On his latest expedition, Dr. Rick Marshall (Ferrell) is sucked into a space-time vortex alongside his research assistant (Friel) and a redneck survivalist (McBride). In this alternate universe, the trio make friends with a primate named Chaka (Taccone), their only ally in a world full of dinosaurs and other fantastic creatures. Can they all make it back to our world alive, and if so: Will Dr. Marshall can go from zero to hero with his discoveries? Ovo ne izgleda lose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Izgleda da se Iron Man vraca, samo je pitanje da li je sam ili sa Hulkom
![]() http://www.imdb.com/title/tt1228705/ Datum izlaska: maj 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Star Trek
08.05.2009. (jesje danas ![]() Svetska premijera novog Star Trek filma. ![]() Star Trek na IMDB-u
Poslednja ispravka: holodoc (8.5.2009 u 1:39) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
film, kompjuteri i film |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |